Hesabım
    Jake Gyllenhaal, Denis Villeneuve ile Yeniden Bir Araya Gelecek!

    Gyllenhaal ve Villeneuve yeniden birlikte çalışacak!

    Yıldız oyuncu Jake Gyllenhaal, yıllar sonra yeniden yönetmen Denis Villeneuve ile birlikte çalışacağını açıkladı. Oyuncu ile yönetmen daha önce Enemy ve Prisoners filmini birlikte hayata geçirmişlerdi. Gyllenhaal, Team Deakins isimli podcast programına katıldı ve Enemy filmini hayata geçirme kararı verme zamanlarından, ayrıca yeni filmden bahsetti.

    Son zamanlarda Nightcrawler, Spider-Man: Far From Home, Sisters BrothersVelvett Buzsaw gibi yapımların yıldızı olarak karşımıza çıkan Jake Gyllenhaal, Denis Villeneuve ile birlikte yeni bir filme imza atacak. Oyuncu öncelikle Enemy'yi çekmeye nasıl karar verdiklerinden bahsetti: "Yemekte bu garip şey oldu. Bu kadının yanında oturuyorduk. Ona bir şeyler söylemiş olmalı. Kadın bana 'Sana bir şey söyleyebilir miyim? Şuna bak, oğlum tam olarak sana benziyor. Adeta ikizin. Çılgınca değil mi? Gerçekten ikizin!' dedi. Denis bana baktı ve bu filmi yapmam gerektiğini söyledi."

    Jake Gyllenhaal, Team Deakins isimli podcast programına katıldı ve yeniden Denis Villeneuve ile birlikte çalışacağını açıkladı. Yönetmen, Haziran ayı içerisinde Dune üzerinde çalışmaya devam ederken, gelecekte daha küçük bir filmi hayata geçireceğini söylemişti. Gyllenhaal, Villeneuve ile çalışmasını sağlayacak projenin, yönetmenin bahsettiği film olup olmadığını söylemedi. Ancak yakın zamanda diğer ayrıntılar ortaya çıkacak gibi görünüyor.

    Denis Villeneuve, uzun süredir Dune filmi üzerinde çalışıyordu. Birkaç ay sonra da eğer coronavirüs salgını buna engel olmazsa, çalışmalarının meyvesini yiyecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top