Hesabım
    Olivia Wilde, Çekeceği Marvel Filminde Kevin Feige'in İmzasının Olabileceğini Söylüyor

    Olivia Wilde'ın çekeceği Sony / Marvel filminde Kevin Feige nasıl bir görev alacak?

    Yönetmenlik kariyerini ilerleyen başarılı isim Olivia Wilde, geçtiğimiz ay Sony ile bir Marvel filmini yönetmen üzere anlaşma imzalamıştı. Şimdi ise bu yeni filmden ipuçları verdi. Entertainment Weekly'ye söylediklerine göre filmde Marvel'ın başında bulunan Kevin Feige'in imzası da bulunabilir.

    Olivia Wilde, henüz adı belli olmayan bir Sony/Marvel filmini hayata geçirecek. Dedikodulara göre bu karakter Spider-Woman olabilir. Ayrıca Sony, Madam Webb gibi kadın karakterlerin hikayelerini de anlatmak istiyor. Wilde, ilk kez yeni Marvel filmi hakkında konuştu ve şu sözleri sarf etti: "Söyleyebileceğim tek şey şimdiye kadar beni en çok heyecanlandıran şey başıma geldi. Çünkü yalnızca hikaye anlatmakla kalmayacağım. Kevin Feige'in silahını yok saymaya çalışıyorum. Bu tür süper kahraman filmlerinde kadın yönetmenler ve sinemacıların baskın olmaya başladığını ve kendi perspektiflerini aşıladıklarını görüyoruz. Bir yönetmen olarak yalnızca hikayeyi anlatmayacağım. Hikayeyi geliştireceğim ve bu olayı mükemmel yapan şey de bu. Bunu Katie Silverman ile birlikte yapacağım. Onunla her işi yapmayı seviyoruz, ama bu olay Booksmart ile başladı. Lisedeki dostlukları anlatmamızın ardından bu bambaşka boyuta geçtiğimizi görmek çok heyecan verici."

    Yeni proje, "Booksmart" yazarı Katie Silberman tarafından yazılacak ve Amy Pascal, yapımcılığı üstlenecek. Rachel O’Connor ise baş yapımcı olacak. Olivia Wilde bu sırada Don't Worry Darling'in çekimleriyle meşgul olacak. Son olarak Shia LaBeouf'un yerini Harry Styles almıştı. Gerilim türündeki filmin çekimleri sonbaharda yapılacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top