Hesabım
    The Boss Baby'nin Devamında Jeff Goldblum, James Marsden ve Eva Longoria Yer Alacak

    The Boss Baby'nin seslendirme kadrosuna yeni isimler eklendi.

    The Baby Boss, ikinci filmiyle izleyici karşısına çıkmak için hazırlanıyor. The Baby Boss 2'nin seslendirme kadrosuna Jeff Goldblum, James Marsden, Eva Longoria, Ariana Greenblatt ve Amy Sedaris gibi yıldız isimler dahil edildi.

    The Boss Baby filmlerinin ikinci devam halkası için harekete geçildi. Animasyon türündeki serinin ilk filmi 2017 yılında hayata geçirilmişti. Ardından The Boss Baby: Back In Business isimli bir çizgi dizi yayın hayatına devam etti. Serinin seslendirme kadrosunda Alec Baldwin, Steve Buscemi gibi yıldız isimler yer alıyordu. Şimdi ise üçüncü film The Boss Baby 2'nin seslendirme kadrosunda yer alacak isimler resmi olarak açıklandı. Eski kadrodan Alec Baldwin, Theodore Templeton'ı seslendirmeye devam edecek. Ayrıca Jeff Goldblum, James Marsden, Eva Longoriai Ariana Greenblatt ve Amy Sedaris kadrodaki yerini alacak.

    Tom McGrath filmin yönetmenliğini üstlenmek üzere dönüş yapacak. Eva Longoria, James Marsden'in canlandırdığı Tim'in eşi olacak. Longoria'nın süper zeki 7 yaşındaki kızı Tabitha'yı Ariana Greenblatt; yeni doğan minik bebek Tina'yı ise Amy Sedaris seslendirecek. Tabitha üstün zekalı çocukların eğitim merkezi olan Acorn Center'a gidiyordur ve büyüyünce amcası Ted gibi olmak istiyordur. Ancak Tim, kızının normal bir çocuk gibi yetişemediğini, çok fazla sorumluluk aldığını düşünüyordur. Ama aslında Tabitha'nın okulu büyük ve karanlık bir sır saklıyordur. Okulun başında bulunan Dr. Armstrong da bunun sorumlusudur.

    The Boss Baby 2'nin 26 Mart 2021'de izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top