Hesabım
    Colin Firth ve Stanley Tucci'nin Yer Aldığı Drama ‘Supernova’dan Fragman!

    İki önemli aktör, romantik bir yol filminde bir arada..

    Colin Firth ve Stanley Tucci, eski bir karavanla İngiltere'yi gezen bir çiftin geçmişlerinden gelen arkadaşlarını ve yerleri ziyaret eden “Supernova” filminin başrollerini paylaşıyorlar. Filmin etkileyici ilk fragmanı ise yayınlandı. Harry Macqueen (Hinterland) tarafından yazılan ve yönetilen "Supernova", yeniden bağlantı kurmak amacıyla ülkeyi gezen 20 yıllık çift Sam (Firth) ve Tusker (Tucci) merkezli modern bir aşk hikayesi olarak tanımlanıyor.

    Tusker'in erken başlangıçlı demans teşhisinin ortasında ilerleyen yolculuk, ilişkilerini daha önce hiç olmadığı gibi test etmelerini sağlıyor. Nihayetinde, Tusker’ın onarılamaz hastalığı karşısında birbirlerini sevmenin ne anlama geldiği sorusuyla yüzleşmeleri gerekiyor. Colin Firth, "The King’s Speech" filminde Kral VI. George rolüyle Oscar, Altın Küre ve BAFTA kazandı. “A Single Man”deki performansı da ona BAFTA ve Oscar adaylığı kazandırdı. Sonraki projeleri arasında "Mothering Sunday" ve "Project Mincemeat" yer alıyor.

    Stanley Tucci ise "The Lovely Bones" filmindeki performansıyla Oscar adayı oldu ve "Hunger Games" serisinde, "Spotlight"ta ve "The Devil Wears Prada"da yer aldı. Yakın zamanda Alberto Giacometti'nin biyografik filmi “Final Portrait”i yazıp yönetti ve ardından Roald Dahl’ın “The Witches” filminin yeni uyarlamasında yer aldı.

    "Supernova" nın yapımcılığını Quiddity Films'den Emily Morgan (I Am Not a Witch, Make Up) ve Bureau'dan Tristan Goligher (45 Years, Lean on Pete, Only You, Weekend) üstleniyor. Finansörler BBC Films ve BFI iken, The Bureau Sales uluslararası satışlarla ilgileniyor. Filmin dünya prömiyeri 24 Eylül'de San Sebastián Uluslararası Film Festivali'nde yapılırken, İngiltere'deki galası 11 Ekim'de BFI Londra Film Festivali'nde yapılacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top