Hesabım
    Oscar Ödüllü Ron Howard, Piyanist Lang Lang'in Anılarını Sinemaya Uyarlıyor

    Lang Lang'ın anılarından oluşan kitabın uyarlaması için çalışmalar başladı

    Royal Albert Hall

    AGC Studios, Ron Howard ve Brian Grazer'in Imagine Entertainment adına yapımcılığını üstlendiği, Lang Lang'ın anı kitabı 'Journey of a Thousand Miles'a dayanan biyografik filmi tamamen finanse edecek. Ron Howard, aynı zamanda filmin yönetmen koltuğunda oturacak. Filmin ismi henüz netleşmedi ama kitabın ismiyle benzerlik taşıyabilir.

    Michelle Mulroney ve Kieran Mulroney kitabı beyaz perdeye uyarlayacak. Lang Lang ve Jean-Jacques Cesbron, Polygram Entertainment'tan Michele Anthony ve David Blackman'la birlikte filmde yönetici yapımcı olarak yer alacak. Journey of a Thousand Miles, Lang Lang'ın Kuzey Çin'deki Shenyang eyaletindeki çocukluğundan, küresel klasik müzik endüstrisinin zirvesine kadar uzanan sıra dışı yaşam öyküsünün izini sürüyor. Yolculuk boyunca, Lang'in ailesi yetenekli oğullarının başarılı olması için neredeyse her şeyi feda ediyor.

    Grazer ve Howard; "Lang Lang'in hikayesi kararlılık, tutku, fedakarlık ve zorlukları yenmek için içsel gücü bulmanın hikayesi. Bu film, karşılaştığımız usta eldivenler hakkında ve evrensel gerçekleri paylaşan iki kültür arasında bir köprü görevi üstlenecek." dedi ve Lang ekledi; "Büyük hayaller kurun, çok çalışın ve her zaman kendinize inanın. Ron Howard'ın vizyonu sayesinde bu film, dünyanın dört bir yanındaki genç insanlara hayallerini takip etmeleri için ilham verecek ve milyonda bir olduklarını asla unutturmayacak."

    Howard filmi çekmeye, MGM için Thai Cave kurtarma operasyonuyla ilgili yeni dizisi Thirteen Lives'ı bitirdikten sonra başlamayı planlıyor. Lang Lang biyografisi, Çin ve ABD'de hem Mandarin hem de İngilizce çekilecek. CAA Media Finance film için finansman ayarladı ve AGC International'la birlikte dünya çapındaki hakları temsil edecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top