Hesabım
    Netflix Filmi "Bir Ay Masalı"ndan Fragman Paylaşıldı!

    Over The Moon'un son fragmanı izleyici karşısına çıktı.

    Netflix'in orijinal animasyon filmi "Bir Ay Masalı" son fragmanına kavuştu. Gücünü Çin mitolojisinden alan animasyon filmi, aynı zamanda bir müzikal olarak karşımıza çıkacak. Mitolojinin karakterleri modern zamanımıza uyarlanıyor ve ortaya günümüzde yaşaya bir Ay Tanrıçası çıkıyor.

    Seslendirme kadrosunda Cathy Ang, Phillipa Soo, Robert G. Chiu, Ken Jeong, John ChoRuthie Ann MilesMargaret ChoKimiko GlennArtt Butler ve Sandra Oh gibi isimlerin bulunduğu Over The Moon'un fragmanında en yakın arkadaşı bir tavşan olan küçük bir kızın hikayesini izliyoruz. Küçük kız uzaya açılıyor ve oraya kendine uzaylı başka dostlar ediniyor.

    Müzikal animasyon Over The Moon'un konusu ise şöyle: Bir Ay Masalı, efsanevi Ay Tanrıçası’nın gerçek olduğunu babasına kanıtlamak isteyen genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Ay Tanrıçası’nın gerçekten var olduğuna inanan ve hem bunu kanıtlayıp hem de Ay Tanrıçası ile tanışmayı hayal eden genç kız, bunun için bir roket inşa ederek Ay’a doğru macera dolu bir yolculuğa çıkmayı planlar.

    Tarzan ve Pocahontas animasyonlarının hikayesini kaleme alan, ayrıca Kobe Bryant ile birlikte yaptığı Dear Basketball filmiyle Oscar ödülüne layık görülen Glen Keane'in ve John Kahrs'ın yönetmen koltuğuna oturduğu, Jennifer Yee McDevitt ve Audrey Wells'in senaryosuna imzasını attığı Bir Ay Masalı, 23 Ekim tarihinde Netflix'teki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top