Hesabım
    M.Night Shyamalan Yeni Filminin Adını ve İlk Posterini Paylaştı

    Shyamalan, "Old" adlı filminden ilk detayları paylaştı

    Beğenilsin ya da beğenilmesin, her filmi büyük ilgi gören önetmen M. Night Shyamalan nihayet yeni filminin adını açıkladı ve filmin ilk posterini paylaştı. Cumartesi sabahı, filminin resmi adını duyurmak için Twitter üzerinden bir paylaşım yapan Shyamalan, "Old" adlı yeni filminin setinden de bir fotoğraf paylaştı ve “Burada yeni filmimin ilk karesini çekiyor olmam bir mucize gibi geliyor. Bunun adı Old" sözlerini ekledi. Shyamalan paylaştığı fotoğrafta elinde bir klaket tutuyor ve yüz maskesi taktığı görülüyor.

    Paylaşımda, siyah beyaz bir kum saatinin yakın plan çekimine benzeyen ilk resmi posteri de görüyoruz. Kum saatinden düşen kum yerine, posterde insan vücudunun silüetleri var. Posterde ise "bu sadece bir zaman meselesi” cümlesi yazıyor. Shyamalan’ın bir sonraki filmi hakkında oyuncu kadrosunun bazı isimleri dışında pek bir şey bilinmiyor.

    Daha önce çıkan haberlerde Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron PierreAlex Wolff ve Vicky Krieps'in gizemli filmde rol alacağı bildirmişti. Abbey LeeNikki Amuka-Bird ve Ken Leung, filme haziran ayında dahil oldu. Deadline'ın haberine göre de Gael Garcia Bernal, Rufus SewellEmbeth Davidtz ve Emun Elliott filmin kadrosunda yer alıyor.

    Shyamalan yönetmenliğin yanı sıra “Old”u yazdı ve yapımcılığını üstleniyor. Diğer yapımcılar arasında Blinding Edge Pictures'dan Ashwin Rajan, Marc Bienstock ve yönetici yapımcı Steven Schneider yer alıyor. Shyamalan’ın en son filmi "Glass", 2019'da gişede 247 milyon dolar hasılat elde etti ve 2017 yapımı filmi "Split"in devamı niteliğindeydi. İki süper kahraman filmi, 2000 yapımı “Unbreakable” filminin sürpriz devamı niteliğindeydi ve Bruce Willis, James McAvoy ve Samuel L. Jackson'ın canlandırdığı karakterleri bir araya getirdi. Yeni filmi "Old", Temmuz 2021'de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top