Hesabım
    "Robert Zemeckis" İmzalı "The Witches"ın Fragmanı Yayında!

    Filmin iddialı kadrosunda Anne Hathaway, Octavia Spencer ve Stanley Tucci bulunuyor.

    Pandemiye rağmen hareketli geçmesi beklenen ödül sezonu için sürpriz bir haber ve fragman geldi. Oscar ödüllü usta yönetmen Robert Zemeckis'in yeniden çevrimi The Witches, HBO Max'te yayınlanacak! Roald Dahl'ın, 1990 yılında Nicolas Roeg tarafından yönetilen ve Anjelica Huston'ın başrol oynadığı bir sinema uyarlaması daha bulunan çok satan kitabından uyarlanan yeni filmden heyecan verici bir fragman yayınlandı.

    Bu versiyonda Anne Hathaway belli belirsiz bir Almanca konuşuyor. Hathaway, aksan ve biraz Joker makyajıyla Grand High Witch'i canlandırırken, yardımcı rollerde Octavia Spencer ve Stanley Tucci bulunuyor. Chris Rock da seslendirmeyle filme katkıda bulunan isimlerden biri durumunda. Robert Zemeckis, Kenya Barris ve Guillermo del Toro'nun tamamen doğal ve beklenen katkılarıyla senaryoda yer almalarını sağladı. Bu ortaklık, ikilinin fantastik filmlerle olan vizyonları düşünüldüğünde önemli bir katkı olarak görünüyor. Zemeckis, bu versiyonda CGI olasılıklarını gerçekten benimsemiş ve birçok ürkütücü cadı dönüşümüne, dolayısıyla görsel ihtişama da ulaşmış.

    Başlangıçta sinemalarda gösterime girmesi planlanan film, Amerika'da 22 Ekim'de HBO Max'te yayınlanarak ilk olarak evlere konuk olacak. 28 Ekim'de ise uluslararası platformlar ve salonlarda yer alacak. Robert Zemeckis, bir yandan Dwayne Johnson'lı "The King" ve Tom Hanks'in başrol oynayacağı "Pinocchio"nun çalışmalarıyla meşgul. 1990 yılında çekilen uyarlama, Anjelica Huston'ın performansı ve makyaj özellikleriyle birçok ödül kazanmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top