Hesabım
    İddialı Gerilim "Black Bear"dan Fragman Yayında!

    Katıldığı festivallerden olumlu eleştiriler alan Black Bear'dan ilk fragman!

    Aubrey Plaza, “Ingrid Goes West”, “The Little Hours” ve “Safety Not Guarantee” filmlerinde imza attığı komedi soslu drama rollerinden beri, adeta mini bir tür oyuncusu olmayı başardı. Onun adı, ayırt edici rol seçimlerinden dolayı, yeteneklerini sergilediği filmlerin tonu, kalitesi ve sanatsal tutkuları hakkında bir şeyler ifade ediyor. Bu yılki Sundance Film Festivali'nin ileriye dönük NEXT bölümünde prömiyerini yapan "Black Bear"ın ilgi çekici yeni fragmanından, Plaza'nın bunu bir kez daha başarmış olduğunu görüyoruz.

    Filmi, "İlgi çekici ve beklenmedik bir komedi gerilim filmi" olarak tanımlayan resmi özette şu açıklama yer alıyor: "Adirondack Dağları'ndaki uzak bir göl evinde, bir çift, film yapımı için ilham arayan şehir dışından bir konuğu misafir ediyor. Grup hızla hesaplanmış bir arzu, manipülasyon ve kıskançlık oyununun içine düşüyor. Hayatlarının ne kadar tehlikeli ve karışık olduğunun farkında olmadan, film yapımcısının otobiyografik düşünceleriyle sanatı arasındaki sınırları bulanıklaştıran gerilim dolu anlara doğru ilerliyorlar."

    Filmde ayrıca, Christopher Abbott (It Comes At Night, Girls) ve Sarah Gadon (Alias ​​Grace, True Detective) rol alıyor. Fragmanda, Plaza’nın karakteriyle ilgili bir film ekibinin görüntüsü yer alyor ve filmin, film yapımının doğası üzerine bir yorum haline geldiğini düşündüren bir anlatım izlenimi veriyor. Plaza, bir film yapımcısını canlandırırken, filmin içinde bir film ya da "Black Bear"ın yapımı hakkında bir meta-teatral eğilim görülmeye devam ediyor.

    "Black Bear", "V / H / S / 2", Onur Tukel'in "Richard’s Wedding" ve Joe Swanberg’in "The Zone" gibi bağımsız projelerinde aktör olarak yer alan Lawrence Michael Levine tarafından yazılıp yönetildi. Oyunculuk kariyerinin yanı sıra, eşi Sophia Takal’ın çok sevilen 2016 yapımı “Always Shine” adlı uzun metrajlı filmini de yazdı. Daha önce "Territory" (2005), "Gabi on the Roof in July" (2010) ve "Wild Canaries" (2014) filmlerinde yazar / yönetmen olarak yer aldı. Film, 4 Aralık 2020 tarihinde gösterimde olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top