Hesabım
    Adam Sandler, Hubie Halloween'de Cameron Boyce'u Anıyor

    Hubie'nin Cadılar Bayramı'nda Adam Sandler, Cameron Boyce'u unutmadı...

    Adam Sandler'ın başrolünde yer aldığı Cadılar Bayramı filmi Hubie Halloween'de, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden genç oyuncu Cameron Boyce'un anıldığı ortaya çıktı. Netflix'te yayınlanan filmin son kısmında Cameron Boyce hakkında şu sözler yer aldı: "Cameron Boyce'u sevgiyle anıyoruz. Çok erken aramızdan ayrıldı ve tanıdığımız en nazik, havalı, eğlenceli, yetenekli çocuklardan biriydi. Sonsuza kadar kalbimizde yaşayacaksın ve her gün özleneceksin."

    Hubie Halloween, 7 Ekim tarihinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşmaya başladı. Ancak şaşırtıcı bir olay olarak, filmin son kısmında Cameron Boyce'un anıldığı görüldü. Adam Sandler ve Cameron Boyce, Grown Ups ve Grown Ups 2 filmlerinde birlikte çalışmıştı. Oyuncu, 2019 yılının Temmuz ayında yalnızca 20 yaşında hayatını kaybetmişti. Ölüm nedeni ise uykusunda epilepsi krizine girmesiydi.

    Cameron Boyce'u anarak sonlanan Netflix filmi Hubie'nin Cadılar Bayramı'nın konusu ise şöyle: Hubie's Halloween'in konusu ise şöyle: Hubie Dubois, doğup büyüdüğü ve büyük bir sevgiyle bağlı olduğu Salem'de hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından alay edilen bir adamdır. İyi huylu biri olan Hubie'nin hayatı, kendisini Cadılar Bayramı gecesinde bir cinayet davasının merkezinde bulması ile bambaşka bir hal alır. Yaşanan cinayet yapılacak kutlamak için tehlike oluşturur. Memleketi için her şeyi yapmaya hazır olan Hubie, Cadılar Bayramı kutlamalarını kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir. Filmin oyuncu kadrosunda Sandler'ın yanı sıra Peyton ListJulie BowenSteve BuscemiMichael ChiklisRob Schneider gibi isimler bulunuyor. Yönetmenliğini ise Heavyweights, Adam Sandler %100 Fresh, The Mighty Ducks, Little Nicky gibi eğlenceli yapımlarla tanınan Steven Brill üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top