Hesabım
    Jurassic World: Dominion Çekimleri Durduruldu!

    Jurassic World: Dominion filminin çekimlerine coronavirüs testleri nedeniyle ara verildi.

    Colin Trevorrow'un yönetmen koltuğuna oturduğu Jurassic World: Dominion filminin çekimlerinin durdurulduğu resmi olarak açıklandı. Vizyon tarihinin bir yıl ileri alındığı geçtiğimiz günlerde duyurulan Jurassic World: Dominion'ın ekibinden birkaç kişinin corona pozitif olduğu ortaya çıktı. Trevorrow, 2 hafta boyunca çekimlerin yapılmayacağını açıkladı. Bryce Dallas Howard ise yönetmenin güvenliğe öncelik tanımasını takdir etti.

    Oyuncu kadrosunda Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ın yanı sıra Sam NeillJeff Goldblum ve Laura Dern gibi yıldızları barındıran Jurassic World: Dominion, bir kez daha COVID-19'a yakalandı. Yönetmen Colin Trevorrow, çekimlerin durdurulduğuna dair açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Jurassic World: Dominion ekibinde birkaç pozitif vaka olduğu haberiyle güne başladık. Kısa bir süre sonra hepsi negatife dönüştü. Ancak güvenlik kurallarımız gereği iki haftalığına çekimleri durduruyoruz. Yakında döneceğiz."

    Bryce Dallas Howard ise şu sözlerle teşekkürünü iletti: "Colin Trevorrow'a ve tüm Jurassic World ailesine her şeyin başında önceliği sağlığımıza ve güvenliğimize verdikleri için çok minnettarım. Güçlü bir şekilde çekimleri bitirmeyi dört gözle bekliyorum. Hayatımda daha önce hiçbir film için bu kadar heyecanlanmamıştım."

    Jurassic World: Dominion'ın vizyon tarihi coronavirüs nedeniyle ertelenmişti. 2021'in yaz aylarında vizyona girmesi planlanan filmin tarihi 10 Haziran 2022'ye alındı. Filmin çekimleri öncelikle diğer prodüksiyonlar gibi Mart'ta ilk kez durdurulmuştu. Ekip sete yüksek bütçeli coronavirüs önlemleri alarak geri dönmüştü. Ancak bu önlemlerin yalnızca virüsü tespit etmede başarılı olabildiği görülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top