Hesabım
    David Fincher İmzalı "Mank"in İlk Fragmanı Yayında!

    Netflix'te yayınlanacak olan Mank'ten fragman geldi!

    Gary Oldman'ın yıldızı olduğu "Mank"ten fragman paylaşıldı. Yılın en merakla beklenen ve ödül sezonuna damgasını vuracağı düşünülen filmlerinden Mank'in fragmanında Oldman'ı Herman J. Mankiewicz olarak izliyoruz. Oyuncu, daha önce sarf ettiği sözlerde, Mankiewicz'e hiç benzemediğini, ancak yönetmen David Fincher'a güvendiğini söylemişti.

    Mank'in senaryosunu David Fincher'ın babası Jack Fincher'ın kaleme aldığı biliniyor. Mankiewicz'in alkol batağına saplandığı ve geçirdiği trafik kazasının ardından bacağından yaralanarak kötü zamanlar geçirdiği esnada yazdığı yüzlerce senaryodan biri olan Citizen Kane'nin hayata geçiş hikayesini izleyici ile buluşturacak. Ancak işin içinde David Fincher olunca, eminiz ki film sadece bir biyografiden ibaret olmayacak.

    David Ficher'ın Mindhunter dizisinden sonra çektiği ilk film olan Mank'ta Mankiewicz'e hayat veren isim, Darkest Hour ile Oscar Ödülü'nün sahibi olan Gary Oldman olurken, Amanda Seyfried ise aktris Marion Davies'i canlandıracak. Lily Collins'i Mankiewicz'in sekreteri Rita Alexander olarak; Tuppence Middleton'ı ise Herman'ın eşi Sara Mankiewicz olarak izleyeceğiz. The Souvenir'in yıldız oyuncusu Tom Burke de Orson Welles'e hayat verecek.

    Fincher, Mank filmini hayata geçirebilmek ve filmlerine yeniden odaklanabilmek için Mindhunter'ı askıya almıştı. Bu durumda eleştirmenler, Mank'in Fincher'ın gerçekten önemsediği ve beklediğimize değecek yapımlarından biri olacağını söylüyorlar. Mank, 4 Aralık 2020'de Netflix'teki izleyicilerinin karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top