Hesabım
    ‘The Harder They Fall’ Filminin Çekimleri Durduruldu

    Netflix, pozitif test sonuçları nedeniyle yapıma ara verdi

    Yapımın bir üyesinin Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından Netflix, "The Harder They Fall" filminin çekimlerini duraklattığını doğruladı. Idris Elba ve Regina King'in başrollerini paylaştığı Western, New Mexico'da yaklaşık beş haftadır çekim aşamasındaydı. Setten bildirilen haberlere göre, birincil oyuncu kadrosunun hiçbir üyesi pozitif test sonucu almadı.

    Yapımın önümüzdeki hafta devam etmesi bekleniyor, ancak kameraların hangi gün tekrar çalışmaya başlayacağı belli değil. Pozitif test alan ekip üyesinin semptomatik olup olmadığı da belirsiz. Çekimler perşembe günü geç saatlerde durdu ve cuma günü de kapalı kaldı. Hollywood, salgın sırasında üretime güvenli bir şekilde devam etmenin yollarını bulmak için çok fazla kaynak ayırmıştı ve bu konuda prosedürler çok net..

    “The Harder They Fall” filminde ayrıca Jonathan Majors, Zazie BeetzLaKeith Stanfield ve Delroy Lindo yer alıyor. Jeymes Samuel, filmi Boaz Yakin'la birlikte yazdığı bir senaryodan yönetiyor. Film, ailesini öldüren adamın hapisten çıkarıldığını keşfeden bir kanun kaçağını konu alıyor. Karakter, intikam arayışına çıkarken ona yardım etmek için bir çete kuruyor. Netflix sözcüsü, bu rapor için yorum yapmayı reddetti. Elba, Koronavirüs teşhisi alan ve halka açıklayan ilk ünlülerden biriydi. Mart ayında Elba, kendisine ve eşi Sabrina Dhowre Elba'ya Covid-19 teşhisinin konulduğunu duyurdu.

     “Jurassic World: Dominion” ve “The Matrix 4” gibi önemli filmlerin hepsi son aylarda çekime yeniden başladı. Yol boyunca aksilikler oldu. “The Batman”, yıldızı Robert Pattinson'ın Koronavirüse yakalanmasında sonra eylül ayında yaklaşık iki hafta boyunca çekimleri durdurmak zorunda kaldı. O zamandan beri çekime devam ediyor. "The Harder They Fall", geçtiğimiz baharda Covid-19 vakalarının artmaya başlamasından bu yana New Mexico'da üretime giren ilk proje.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top