Hesabım
    "Hashtag" Ekibi, Filmi Anlattı!

    Ela Yörüklü, Ergülcan Akıncıoğlu, Burak Çoban, Özüm Çakır, Eren Emingil, Gülderen Güler ve İrem Diri, Hashtag'i anlattı.

    Gerilim türündeki Hashtag filmi, izleyici karşısına geçmek için son hazırlıklarını yapıyor. Bu kez ekibin en önemli isimleri Hashtag hakkındaki soruları cevapladı ve filmi anlattı. Röportaja Özüm ÇakırEla YörüklüGülderen GülerBurak ÇobanErgülcan Akıncıoğluİrem DiriEren Emingil gibi birbirinden genç ve yetenekli isimler katıldı.

    Başaran Şimşek'in yönetmen koltuğunda bulunduğu Hashtag, film çekimi için ıssız bir yere giden 6 sosyal medya fenomeninin başlarına gelenleri konu ediyor. Altı influencer, gizemli bir yönetmenden beklenmedik bir teklif alır. Yönetmen onlardan yeni çekeceği korku filminde rol almalarını ister. İnfluencerlar, türü yeniden tanımlayacak olan korku filminde oynamayı kabul edince vakit kaybetmeden çekimlerin gerçekleşeceği yere gider. Onların gittikeri yer, medeniyetten uzakta bulunun bir dağ evidir. Film çekimi için geldikleri bu yerde fenomenleri kötü bir sürpriz beklemektedir. İnfluencerlar kendilerini geçmiş günahlarının bedelini öderken bulur.

    Hashtag, 30 Ekim tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top