Hesabım
    David Fincher İmzalı "Mank"ten Yeni Fragman!

    Mank'in resmi fragmanı izleyici karşısına çıktı!

    David Fincher'ın imzasını attığı siyah beyaz biyografik film Mank'ten yeni bir fragman paylaşıldı. Film, Kasım ayı içerisinde sayılı sinemada gösterime girecek olmasının ardından tüm dünyadaki izleyicileriyle Netflix üzerinden buluşacak. Sinemalarda gösterime girmesinin en büyük nedeni de, Mank'in Oscar yarışına katılacak olması.

    Herman J. Mankiewicz'in yaşamının zor zamanlarını konu edinen Mank'ten fragman paylaşıldı. Herman J. Mankiewicz ile Orson Welles arasındaki Citizen Kane çekişmesine tanıklık edeceğimiz filmin fragmanında ölümüne alkolik olan Mank'in hikayesine tanıklık ediyoruz. Mank, Herman J. Mankiewicz'in alkol batağına saplandığı ve geçirdiği trafik kazasının ardından bacağından yaralanarak kötü zamanlar geçirdiği esnada yazdığı yüzlerce senaryodan biri olan Citizen Kane'nin hayata geçiş hikayesini izleyici ile buluşturacak. Mank'ta Mankiewicz'e hayat veren isim, Darkest Hour ile Oscar Ödülü'nün sahibi olan Gary Oldman olurken, Amanda Seyfried ise aktris Marion Davies'i canlandıracak. Lily Collins'i Mankiewicz'in sekreteri Rita Alexander olarak; Tuppence Middleton'ı ise Herman'ın eşi Sara Mankiewicz olarak izleyeceğiz. The Souvenir'in yıldız oyuncusu Tom Burke Orson Welles'e; Charles Dance ise iyi şöhreti olmayan gazete patronu William Randolph Hearst'e hayat verecek.

    Filmin senaryosu, David Fincher'ın babası Jack Fincher tarafından kaleme alınmış ve yıllardır hayata geçirilmeye çalışılıyordu. Aslında 1997 yılında çekilen The Game filminin ardından Mank'in hayata geçirilmesi planlanıyordu. Mank, ABD'de Kasım ayı içerisinde sinemalarda gösterilecek. 4 Aralık tarihinde ise Netflix'teki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top