Hesabım
    Jordan Peele İmzalı "Candyman", Yeni Vizyon Tarihini Aldı

    Filmin yönetmen koltuğunda Nia DaCosta oturuyor..

    "Şeker Adamın Laneti" adıyla bilinen ve ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi bulunan "Candyman"in yeni versiyonunun vizyon tarihi Koronavirüs nedeniyle 2021 yılına ertelenmişti. Şimdi, yeni haber duyuruldu ve film, kesin bir tarihe sahip. Nia DaCosta tarafından yönetilen ve Jordan PeeleWin Rosenfeld ve DaCosta tarafından yazılan doğaüstü slasher filminin yeni vizyon tarihi 27 Ağustos 2021 olarak belirlendi ve sadece sinema salonlarında gösterileceği yinelendi.

    Candyman”, ilk plana göre Haziran 2020, ikinci plana göre 16 Ekim 2020'de, yani bu hafta gösterimde olacaktı. Filmin yapımında ortaklık yapan Universal ve MGM, bir süredir beklenen haberi verdi ve filmi bu kez, gişe savaşlarının popüler filmlerle yaşandığı yaz ayında gösterileceğini açıkladı. Uzun bir süre, “Candyman”in, “Tenet”in ardından beyaz perdede vizyona girecek bir sonraki yüksek profilli film olması için direniş gösterildi ama özellikle Amerika gişesinde Tenet'in aldığı kötü sonuçlar ertelemeleri kaçınılmaz kıldı. 

    1992 slasher filminin "ruhani devamı" olarak tanımlanan "Candyman", Candyman'ın hikayesini ortaya çıkardıktan sonra gerçekliğe olan tutkusunu kaybetmeye başlayan mücadeleci bir sanatçı olarak Yahya Abdul-Mateen II'yi izleyici karşısına çıkaracak. Korkunç şehir efsanesine göre, birisi adını aynaya beş kez söylerse, Candyman görünecek ve onu çağıranı öldürecek.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarrett, Colman Domingo, Tony Todd ve Vanessa Estelle Williams yer alıyor. Clive Barker’ın "The Forbidden" adlı kısa öyküsüne dayanan orijinal "Candyman"in yönetmenliğini Bernard Rose üstlendi. Daha sonra iki devam filmi ortaya çıktı: 1995 yapımı “Candyman: Farewell to the Flesh” ve 1999 yapımı “Candyman: Day of the Dead”.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top