Hesabım
    Chadwick Boseman İçin İki Oscar Kampanyası Başlatılıyor!

    Kaybetiğimiz oyuncu Chadwick Boseman'a iki ayrı film için Oscar adaylığı çalışması başlatılacak.

    Geçtiğimiz dönemde kanser nedeniyle kaybettiğimiz yıldız oyuncu Chadwick Boseman için Netflix iki Oscar kampanyası düzenleyecek. Ma Rainey's Black Bottom ve Da 5 Bloods'taki performansı için Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar'ı kampanyasında kullanılacak olan Boseman'ın bu yolla sinema tarihine kazınacağı düşünülüyor.

    Netflix, geçtiğimiz yıllarda Akademi Ödülleri'nde kendine yer açabilmek için büyük uğraşlar sarf etmişti. Her yıl da bu uğraşını bir adım öteye taşımayı başarıyor. Ancak bu yıl, Chadwick Boseman sayesinde birkaç adım öteye ulaştırma ihtimalleri bulunuyor. Kanser nedeniyle hayatını kaybeden Boseman, iki farklı Netflix filminde rol aldı. Spike Lee imzalı Da 5 Bloods ve müzikal biyografik yapım Ma Rainey's Black Bottom. Boseman'ın kariyerinin en iyi noktasındayken vefat etmesi, onun değerini daha çok artıracak gibi görünüyor. Muhtemel olarak en azından bir Oscar ödülü oyuncuya verilebilir.

    Boseman, ölümünden sonra Akademi'ye aday olan yıldız oyuncular arasına katılacak. Bu oyuncular arasında James Dean, Peter FinchHeath Ledger gibi isimler bulunuyordu. James Dean, kısa kariyerinde bu ödülün ardından gelmiş geçmiş en ünlü oyuncular arasında anılmaya başlamıştı. Heath Ledger'ın Joker performansı ise onlarca yıl akıllardan çıkmayacak ve kıyaslanamayacak bir hale evrildi.

    Şu an için Akademi Ödülleri'nin herhangi bir adayı açıklanmadı ve Ocak ayından önce de herhangi bir açıklama yapılmayacak. Ancak tahminler Chadwick Boseman'ın bu yılki Oscar Ödülleri'ne damgasını vuracağı yönünde.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top