Hesabım
    Trent Reznor, "Mank"in 210 Görselinin ve Filmin Bestesini Yer Aldığı Siteyi Paylaştı

    Mank'in sitesinde heyecanlandıran görseller bulunuyor!

    Film bestecisi olarak harika işlere imza atan Trent ReznorDavid Fincher imzalı Mank'in de müziğini Atticus Ross ile birlikte besteledi. Reznor, Mank için tasarlanan siteyi takipçileriyle paylaştı ve kimseye söylenmemesini rica etti. Sitede Mank'e ait 210 görsele, Reznor ve Ross'un bestelediği müzikler eşliğinde göz atıyoruz.

    Mank'ten tam 210 adet kamera arkası görseli paylaşıldı. Görsellerde herhangi bir spoiler'a rastlamak çok güç. David Fincher ve ekibinin 1930'lu yılların ruhunu ne kadar iyi yansıttığını görsellerden anlayabiliyoruz. Mank'in resmi web sitesi “The White Wine Came Up With The Fish” adını taşıyor.

    Trent Reznor, Atticus Ross ile birlikte The Social Network filmi için bestelediği müzik ile Oscar ödülünün sahibi olmuştu. Ayrıca Watchmen, Gone Girl, The Girl With Dragon Tattoo, Man On Fire gibi yapımlarda da imzaları bulunuyor.

    Mank, David Fincher'ın Gone Girl'den sonra çektiği ilk film olma özelliğini taşıyor. Bu sırada Mindhunter dizisini hayata geçirmişti. Şimdi ise Fincher, filmlere odaklanmak istediği için Mindhunter'a ara verdi. Filmin senaryosu, David Fincher'ın babası Jack Fincher tarafından ölmesinden hemen önce kaleme alındı ve yıllardır hayata geçirilmeye çalışılıyor.

    Mank, Herman J. Mankiewicz'in alkol batağına saplandığı ve geçirdiği trafik kazasının ardından bacağından yaralanarak kötü zamanlar geçirdiği esnada yazdığı yüzlerce senaryodan biri olan Citizen Kane'nin hayata geçiş hikayesini izleyici ile buluşturacak. Mank'ta Mankiewicz'e hayat veren isim, Darkest Hour ile Oscar Ödülü'nün sahibi olan Gary Oldman olurken, Amanda Seyfried ise aktris Marion Davies'i canlandıracak. Lily Collins'i Mankiewicz'in sekreteri Rita Alexander olarak; Tuppence Middleton'ı ise Herman'ın eşi Sara Mankiewicz olarak izleyeceğiz. The Souvenir'in yıldız oyuncusu Tom Burke Orson Welles'e; Charles Dance ise iyi şöhreti olmayan gazete patronu William Randolph Hearst'e hayat verecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top