Hesabım
    Margot Robbie'nin Başrolde Olduğu "Dreamland"den Fragman!

    Robbie, bir ödül avcısına hayat veriyor..

    Margot Robbie'nin başrolde olduğu macera filmi Dreamland'in ilk fragmanı yayınlandı. Drama aksiyon karışımı olan ve aynı zamanda dönem filmi de olan Dreamland, 2019 yılında birkaç festivali dolaştıktan sonra, Koronavirüs pandemisinin ilk zamanlarında ertelenmişti. Şimdi, hem salon, hem online olarak kiralama yöntemiyle gösterime girmeye hazırlanıyor.

    Amerika'nın yaşadığı Büyük Buhran sırasında yaşayan kaçak bir banka soyguncusuna hayat veren Margot Robbie liderliğindeki film için ilk uzun fragman yayınlandı. Filmin bir diğer önemli yıldızı Finn Cole (Peaky Blinders) ise küçük Teksas kasabasından kaçmayı hayal eden genç bir adamı canlandırıyor. Robbie'nin karakteriyle, yaralı ve kaçarken karşılaştığı zaman, onu teslim edip ödülünü almakla, ona karşı artan ilgisi arasında kararsız kalıyor.

    Travis FimmelKerry Condon ve Lola Kirke de filmin önemli rollerini üstlenen diğer isimler. Miles Joris-Peyrafitte, filmi Nicolaas Zwart'ın bir senaryosundan yönetti. Romulus Entertainment, Titan Worldwide Entertainment, LuckyChap Entertainment ve Automatik yapım ortakları oldu. Vertical Entertainment, filmin Premium VOD'de yayınlanmasından önce 100'den fazla sinemada vizyona sokacak. Daha sonra, kiralama yöntemiyle 17 Kasım'da Paramount Home Entertainment üzerinden satışa sunulacak.

    Margot Robbie, geçtiğimiz yıl Quentin Taratino'nun "Once Upon a Time in Hollywood" ve "Bombshell" filmleriyle karşımıza çıktı ve ikinci film kendisine bir Oscar adaylığı kazandırdı. 2017 yapımı "I, Tonya" filmiyle de Osacr adaylığı kazanan başarılı oyuncu, son yılların en önemli çıkış yapan oyuncuları arasında gösteriliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top