Hesabım
    Scarlett Johansson, Apple TV+ ve A24 Ortaklığındaki "Bride"ın Yıldızı Olacak

    Scarlett Johansson'ın gelecek projesi resmi olarak açıklandı.

    Marvel Sinematik Evreni'nin yıldız oyuncusu Scarlett Johansson'ın yeni film projesi Apple TV+ ve A24 ortaklığıyla hayata geçirilecek. Türler arası geçiş yapacak olan film, Bride adını aldı. A Fantastic Woman ile Oscar sahibi olan Sebastián Lelio, Bride'ın yönetmen koltuğuna geçecek. Lauren Schuker Blum ve Rebecca Angelo filmin senaryosunu kaleme alacak.

    Black Widow'un gösterime girmesini beklerken yaşlandığımız sıralarda Scarlett Johansson ile ilgili farklı bir haber geldi. Açıklamalara göre oyuncu, Bride filminin yıldızı olacak. Film, takıntılı dahi bir girişimcinin ideal eş olmak üzere yarattığı bir kadını odağına alıyor. Ancak kadın bir süre sonra yaratıcısını reddeder ve kendi varlığından kaçmaya çalışır. Bu kez de onu bir canavar olarak gören dünyayla başa çıkmak zorundadır. Kendi kimliğini keşfetmesi ve gücünü ortaya çıkarması gerekmektedir.

    Scarlett Johansson aynı zamanda Bride'ın yapımcılığını üstlenecek. Apple ve A24'un ilk bakış anlaşması Bride'ın yanı sıra Sofia Coppola imzalı On The Rocks ile Cherry Jones ve Jason Segel başrollü The Sky Is Everywhere'i içerisinde barındırıyor. On The Rocks bugünden itibaren izleyici karşısında olacak. Apple TV+ ve A24 iş birliği bir süre daha ses getirecek gibi görünüyor.

    Bu sırada Johansson'ın Little Shop of Horrors'ın yıldızı olacağı söyleniyor. Ancak kesinleşen bir bilgi de bulunmuyor. Oyuncuyu son olarak En İyi Uyarlama Senaryo Oscar'ının sahibi olan Jojo Rabbit filminde izleme şansı yakalamıştık.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top