Hesabım
    Aaron Taylor Johnson, Brad Pitt'li "Bullet Train"in Kadrosuna Katıldı

    Bullet Train'in oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    Yıldız oyuncu Aaron Taylor Johnson, David Leitch'in yönetmen koltuğuna oturacağı uyarlama film "Bullet Train"in oyuncu kadrosuna katıldı. Johnson, Bullet Train'de Brad Pitt ve Joey King'e eşlik edecek. Bullet Train, Kotaro Isaka'nın çok satan Japon romanı “Maria Beetle”dan uyarlanacak.

    Son olarak Tenet'te izlediğimiz, Kick Ass, Nocturnal Animals, Nowhere Boy, A Million Little Pieces gibi yapımların başarılı oyuncusu Aaron Taylor Johnson, Bullet Train'in oyuncu kadrosuna katıldı. Maria Beetle kitabı, Tokyo'dan Morioka'ya giden bir trende yaşananları konu ediniyordu. Trende Japon yeraltı dünyasının mafyaları tek bir trende buluşuyor. Yaklaşık olarak 3 saat süren yolculukta tehlikeli suçlular birbirleriyle sürekli olarak çatışmaya girerler. Aaron Taylor Johnson, Bullet Train'de Brad Pitt ve Joey King'in yanında çalışan dört suikastçiden biri olacak.

    Bullet Train, Maria Beetle kitabının İngilizce versiyonunun adı olarak biliniyor. Henüz kitap İngilizce olarak yayınlanmadı. Brad Pitt ve David Leitch, Bullet Train ile birlikte 6. kez iş birliğine gitmiş olacak. Leitch, dublör kariyeriyle biliniyor ve Fight Club filminden beri Pitt ile birlikte çalışıyor. Son olarak Pitt, Leitch ile iş birliği niteliğinde, Deadpool 2 filmi aracılığıyla Vanisher olarak karşımıza çıkmıştı. Leitch yönetmenlik kariyerine ise John Wick ile başladı ve Atomic Blonde, Deadpool 2 gibi yapımlarla devam ederek büyük bir çıkış yakaladı.

    Aaron Taylor Johnson, Brad Pitt, Joey King ve Andrew Koji'nin yıldızı olacağı Bullet Train'in ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top