Hesabım
    Colin Trevorrow'dan Nostaljik "Jurassic World: Dominion" Paylaşımı

    Sam Neill, Laura Dern ve Jeff Goldblum, aynı karede!

    Jurassic World: Dominion çekimleri, set ekibinin birkaç üyesinin COVID-19 testi olmasının ardından durdurulmuştu. Şimdi ise kaldığı yerden devam ediyor. Başarılı yönetmen Colin Trevorrow, Jurassic World: Dominion'dan yeni bir görsel paylaştı. Görselde, orijinal Jurassic Park filmlerinin yıldızları Sam NeillLaura Dern ve Jeff Goldblum bulunuyor.

    Colin Trevorrow, sete geri dönüşlerini Sam Neill, Jeff Goldblum ve Laura Dern'lü bir fotoğrafla müjdeledi. Yalnızca coronavirüs önlemlerine dahi milyonlarca dolar bütçe ayrılan Jurassic World ekibi kaldığı yerden devam ediyor. Orijinal Jurassic Park'ın yönetmeni usta isim Steven Spielberg ve Colin Trevorrow, Jurassic World: Dominion'da yürütücü yapımcı olarak görev alıyor.

    Oyuncu kadrosunda Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard'ın yıldızı olduğu filmde Sam NeillJeff Goldblum ve Laura Dern gibi yıldızlar Jurassic World'ün sürpriz isimleri olarak yer alacaklar. Filmin vizyon tarihi coronavirüs nedeniyle ertelenmişti. 2021'in yaz aylarında vizyona girmesi planlanan Dominion'ın tarihi 10 Haziran 2022'ye alındı. Filmin çekimleri öncelikle diğer prodüksiyonlar gibi Mart'ta ilk kez durdurulmuştu. Ekip sete yüksek bütçeli coronavirüs önlemleri alarak geri dönmüştü. Ancak bu önlemlerin yalnızca virüsü tespit etmede başarılı olabildiği görülüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top