Hesabım
    Tom Hanks Başrollü "Dünyadan Haberler"den Yeni Bir Video Paylaşıldı

    Tom Hanks News of The World'ü anlatıyor!

    Tom Hanks ve Paul Greengrass'i Captain Phillips'in ardından yeniden buluşturan Dünyadan Haberler'den yeni bir video paylaşıldı. Videoda Kaptan Jefferson Kyle Kidd'e hayat veren Hanks'in filmi anlattığını görüyoruz. Diğer yandan da News of The World'e ait bir video gösteriliyor.

    Yönetmen Paul Greengrass'in imzasını attığı News of The World'ün, 1956 yapımı John Ford imzalı The Searchers filmiyle benzerlikler taşıdığı söyleniyor. Paulette Jiles’in aynı isimli romanında uyarlanan News of the World, Amerikan İç Savaşı’nın ardından kimsesiz kalan bir kızı, yaşayan son akrabalarının yanına götürmeye çalışan bir adamın hikayesini konu ediyor. Kaptan Jefferson Kyle Kidd, üç savaş gören ve bunların ikisinde savaşan bir adamdır. Eşini kaybeden ve hayatta kimsesi olmayan Kidd, kasaba kasaba gezerek okuma yazması olmayan insanlara haberleri okumaya başlar. Bu sırada Kidd’in, ebeveynlerinin ölümüne neden olan bir kabile tarafından kaçırılan küçük bir kızı akrabalarına ulaştırması gerekir. Kızı, hayatta kalan son akrabalarının yanına San Antonio’ya götürmek için yola koyulan Kidd, yolculuk sırasında hem zorlu doğa şartları hem de peşlerine düşen haydutlara karşı zorlu bir mücadeleye girişir.

    News of The World'ün oyuncu kadrosunda Tom Hanks'in yanı sıra Elizabeth Marvel, Ray McKinnon, Mare WinninghamHelena Zengel gibi isimler yer alıyor. Filmin, 25 Aralık 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top