Hesabım
    Paul Greengrass
    Görev Yönetmen, Senarist, Yapımcı
    Uyruk İngiliz
    Doğum tarihi 13 Ağustos 1955
    Yaş 66
    28
    yıllık kariyer
    11
    film ve dizi

    Filmografi

    Dünyadan Haberler
    Dünyadan Haberler
    10 Şubat 2021
    22 July
    22 July
    7 Nisan 2020
    Jason Bourne
    Jason Bourne
    29 Temmuz 2016
    Kaptan Phillips
    Kaptan Phillips
    25 Ekim 2013
    Yeşil Bölge
    Yeşil Bölge
    30 Nisan 2010
    Son Ültimatom
    Son Ültimatom
    12 Ekim 2007
    Uçuş 93
    Uçuş 93
    1 Eylül 2006
    Medusa Darbesi
    Medusa Darbesi
    1 Ekim 2004
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    19 Fotoğraf

    Haber

    Tom Hanks'li "News of the World"den Fragman
    HABERLER - Gündemdeki Filmler
    22 Ekim 2020 Perşembe
    Matt Damon Bourne Serisiyle Geri Dönüyor!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    7 Ocak 2015 Çarşamba
    Damon'ın yeni Bourne serisinde yer alacağı kesinleşti!
    1984 Yeniden Beyazperdeye Uyarlanıyor!
    HABERLER - İnternetten Seçtiklerimiz
    21 Kasım 2014 Cuma
    Yeni 1984 uyarlamasının kamera arkasına Paul Greengrass geçecek!
    9 Sanatçı haberleri
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top