Hesabım
    Michael Myers Geri Dönüyor!

    Halloween Kills filminden teaser yayında..

    Jamie Lee Curtis tarafından canlandırılan, çocuk bakıcısından intikam alan büyükanne Laurie Strode, slasher serisinin son devamı olan “Halloween Kills”te, Michael Myers'la birlikte geri dönüyor. Perşembe günü yayınlanan yeni teaser videoda Strode, ailesi psikotik ve cani maskeli seri katille bir kez daha yüzleşmek zorunda kalırken, Michael Myers'la savaşın en önündeki isim olarak görülüyor.

    John Carpenter’ın 1978 yapımı orijinal filmi, Cadılar Bayramı gecesi hapishaneden kaçtıktan sonra, Haddonfield’ın hayali kasabasını mahveden ölümcül akıl hastası Michael Myers’ı izleyicilerle tanıştırmıştı ve film, gelmiş geçmiş en iyi filmler arasında gösterilmeye devam ediyor. Daha sonra devam filmleri birbirini takip etti ve sinema tarihinin en uzun soluklu film serilerinden birine dönüştü.

    Strode, yeni videoda Michael'ın kötü şöhretli beyaz maskesini eline aldığı görüntünün üzerine, "Gelecek Cadılar Bayramı'nda, güneş battığında ve biri yalnız olduğunda öldürür" diyor. Laurie'nin Michael Myers'ın orijinal cinayet çılgınlığından 40 yıl sonra travma sonrası stres bozukluğuyla uğraştığını gören 2018 yapımı film "Halloween" olaylarının ardından "Halloween Kills", kaldığı yerden devam ediyor.

    Serinin toplamda 11. filmi olan “Halloween”, 2018'de büyük bir gişe rekoru kırdı. Dünya genelinde 255 milyon dolar ve serideki en yüksek hasılat yapan bölüm olarak yerini sağlamlaştırdı. Film, aynı zamanda en yüksek hasılat yapan slasher filmlerinden biri olarak kayıtlara geçti. 2018 yapımı Halloween'i yöneten David Gordon Green, "Halloween Kills"in de yönetmen koltuğunda ve 2022'de gelecek olan Halloween Ends'i de yönetiyor. “Halloween Kills” 15 Ekim 2021'de, “Halloween Ends” ise 14 Ekim 2022'de gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top