Hesabım
    Pierce Brosnan ve Helena Bonham Carter, Yeni Projede Bir Arada!

    Film, romantik komedi türündeki bir tiyatro oyunundan uyarlanacak..

    Helena Bonham Carter ve Pierce Brosnan, yazar yönetmen Joel Hopkins (Hampstead) imzası taşıyan “Not Bloody Likely”de rol alacak. Film, daha sonra Oscar ödüllü müzikal "My Fair Lady" olarak yeniden uyarlanan, George Bernard Shaw’un 1914 yapımı "Pygmalion" oyununa ilham olan gerçek hikayeyi keşfedecek.

    Cornerstone Films, dünya çapındaki satış haklarını üstleniyor ve yakın zamanda gerçekleşecek olan Amerikan Film Pazarı'nda satışa başlayacak. "Not Bloody Likely", Adam Rolston ve David Braithwaite (A Street Cat Named Bob) tarafından geliştirildi ve Studio Pictures adı altında yapımı gerçekleşecek. 2021 baharında Birleşik Krallık'ta prodüksiyon başlayacak.

    Rolston ve Braithwaite şunları söyledi: “Bu tam da dünyanın şu anda ihtiyaç duyduğu türden bir film. Sizi güldürecek ve doğru nedenlerle ağlatacak, iyi hissettiren bir hikaye." dedi. Cornerstone'dan Alison Thompson ve Mark Gooder ise "Joel’in harika derecede eğlenceli senaryosu, Shaw’ın en sevilen oyunlarına yeni bir soluk getiriyor. Helena Bonham Carter ve Pierce Brosnan'lı oyuncu kadrosu, bunu tüm dünyadaki alıcılar için güçlü bir ticari teklif haline getirecek." dedi.

    Cornerstone, Londra ve Los Angeles merkezli bir prodüksiyon, satış ve finansman şirketi. Cornerstone’un, başrolünde Mark Rylance’ın başrol oynadığı Craig Roberts filmi “The Fantastic Flitcrofts”, Anders Engström'ün yönettiği kült klasik “The Changeling” in yeniden yapımı olan Jon Wright filmi “The Little People” ve Mike Leigh’in başlıksız 2021 projeleri bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top