Hesabım
    Lily James, Emma Thompson ve Shazad Latif, Romantik Komedi Filminin Kadrosunda!

    "What’s Love Got to Do With It?"in kadrosuna yeni isimler eklendi.

    Ödüllü yönetmen Shekhar Kapur'un romantik komedi türündeki yeni filmi "What’s Love Got to Do With It?"in oyuncu kadrosu şekilleniyor. Filmin oyuncu kadrosuna Lily JamesEmma Thompson ve Shazad Latif'in katıldığı resmi olarak açıklandı. 

    What’s Love Got to Do With It?'in konusu şimdilerde bir sır gibi saklanıyor. Yalnızca farklı kültürlerin bir araya geleceği bir romantik komedi olacağı biliniyor. Film, Londra'da ve Güney Asya geçecek. What's Love Got to Do With It?'in hem senaryosunu yazan hem de yapımcılığını üstlenen isim Jemima Khan oluyor. Khan, Clinton Affait ve American Crime Story'nin yapımcılığında görev almıştı. Romantik komedi filminin yönetmeni Shekhar Kapur, 1998 yapımı Cate Blanchett başrollü Elizabeth'e imza atarak başarı kazanmıştı. Şimdilerde de bir Alman müzikalinden uyarlanacak olan Elisabeth'i hayata geçirmek için hazırlanıyor.

    What's Love Got to Do With It?'in oyuncu kadrosunda şimdilik Cindirella, Mamma Mia Yeniden Başlıyoruz, Tam Gaz gibi yapımların yıldızı Lily James, Aşk ve Yaşam, Mr. Banks, Aşk Her Yerde gibi yapımların usta ismi Emma Thompson ve Star Trek: Discovery, Penny Dreadful, Departure gibi yapımların tanınan yüzü Shazad Latif bulunuyor. Filmin prodüksiyonu önümüzdeki ay içerisinde başlayacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top