Hesabım
    Kat Dennings, Thor: Love and Thunder'da Rol Almayacak

    Kat Dennings'i Thor serisinde yeniden Darcy Lewis olarak izlemeyeceğiz.

    Chris Hemsworth'ün yıldızı olduğu Thor serisinin yeni filmi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Thor ve Thor: The Dark World'de Darcy karakteriyle izlediğimiz Kat Dennings, dördüncü film olan Thor: Love and Thunder ile ilgili konuştu. Dennings'i WandaVision dizisinde izleyecek olmamızın aksine, Thor'un devam filminde göremeyeceğiz.

    Thor serisi 2011 yılından bugüne Marvel tarafından sürdürülüyor. İlk iki filmin başarısızlığının aksine Thor: Ragnarok ile birlikte karakter ve serinin hayranları fazlasıyla arttı. Ancak Kat Dennings'i yalnızca ilk iki filmde izleme fırsatı yakalamıştık. Natalie Portman'ın yanında yardımcı rolde gördüğümüz Dennings'in, Portman'ın seriye dönüşüyle birlikte Thor: Love and Thunder'da rol alabileceği düşünülmüştü. Ancak Dennings, bu konuda bir fikrinin olmadığını söyledi: "Hala bir fikrim yok. Filmde olduğumu sanmıyorum. Yani cevabım kesinlikle bir fikrim olmadığı. Hatta öncekinden daha az fikrim var." Dennings, Natalie Portman'ın Thor: Love and Thunder'da Thor benzeri güçlere sahip olacağını duyunca düşündüklerini şöyle aktardı: "Dahice olduğunu düşündüm. Duyduğum en zekice şey. Biliyorsunuz ki Natalie Portman bir yıldız. Her şeyi başarabilir. Bir hayran olarak izlemek için sabırsızlanıyorum."

    Taika Waititi'nin yönetmen koltuğuna oturacağı Thor: Love and Thunder, Natalie Portman ve Chris Hemsworth'ün yanı sıra Tessa Thompson ve Christian Bale'i karşımıza çıkaracak. Bale, filmin kötü kahramanı olacak. Bu sırada Kat Dennings ve Darcy Lewis karakterini WandaVision dizisinde Disney+ aracılığıyla izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top