Hesabım
    ‘Fantastic Beasts 3’ten Yeni Tarih ve Johnny Depp Kararı!

    Film yeni vizyon tarihi aldı ve Johnny Depp için kararını verdi..

    "Fantastik Canavarlar 3" önümüzdeki yıl sinemalarda olmayacak. "Harry Potter"ın yan ürün serisinin arkasındaki stüdyo olan Warner Bros., başlangıçta 12 Kasım 2021'de çıkacak olan bölümü yayınlamayı planlıyordu ama şimdi 2022 yazı için yeni karar alındı. Kesin tarih henüz onaylanmadı ama birkaç gün içinde açıklanması bekleniyor.

    Warner Bros., kötü şöhretli karanlık büyücü Gellert Grindelwald'ı canlandıran Johnny Depp'in diziden çıktığını ifşa eden daha büyük bir açıklamayla birlikte ertelemeyi duyurdu. Depp, "Fantastik Canavarlar'daki Grindelwald rolümden Warner Bros. tarafından istifa etmem istendi ve bu talebe saygı duyarak kabul ettim" dedi. Depp'in yüksek profilli seriden ayrılması, kendisinin eşini dövdüğü iddiasıyla haber yapan magazin dergisi "The Sun"a karşı açtığı hakaret davasını kaybetmesinden günler sonra gerçekleşmiş oldu. "Fantastik Canavarlar 3" şu anda yapım aşamasında ve Gellert Grindelwald'ın rolü yeniden düzenlenecek. Film, 2022 yazında dünya çapında sinemalarda gösterime girecek.

    “Harry Potter” emektarı David Yates üçüncü filmi yönetmek için geri dönüyor. Harry, Ron ve Hermione'nin maceralarından on yıllar önce kurulan seri, prequel serisinde Jude Law tarafından canlandırılan Albus Dumbledore'un sırdaşı haline gelen sihirbaz Newt Scamander (Eddie Redmayne) üzerine odaklanıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca Katherine Waterston, Alison SudolEzra Miller ve Dan Fogler yer alıyor. 2018 yapımı “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”da kısa bir süre alan ve Profesör Eulalie “Lally” Hicks rolünü üstlenen Jessica Williams'ın önümüzdeki filmde daha büyük bir rol oynayacağı da açıklandı.

    J.K. Rowling, 2016 yapımı "Fantastic Beasts and Where to Find Them?" ve "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald" filmlerinin senaryolarını yazdı. Sekiz orijinal “Harry Potter” filminden yedi tanesini yazan Steve Kloves, Rowling'le birlikte üçüncü filminin senaryosunu yazıyor. İlk film ticari bir başarıydı ve küresel gişede 800 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Devam filmi ise dünya çapında 654 milyon dolar hasılat elde etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top