Hesabım
    Charlie Hunnam, James Bond Rolü Hakkında Konuştu

    Hunnam, yeni James Bond olacak mı?

    Bir yıl önce insanlar, Idris Elba'nın yeni James Bond olacağına neredeyse emindiler. Şimdi ise en önde giden adaylardan biri, Daniel Craig'den süper casus rolünü devralması beklenen Tom Hardy olarak görülüyor. Elbette bu konuda bir kesinlik yok ve yeni dizi “Jungleland”ın yıldızı Charlie Hunnam da adaylardan biri. Hunnam, bu konuda konuştu ve favori aktörünün kim olduğunu da açıkladı.

    People dergisine konuşan "Sons of Anarchy"nin yıldızına, Craig önümüzdeki baharda "No Time To Die"ın ardından seriden ayrıldığında James Bond rolüne aday olup olmadığı soruldu. Hunnam, böyle bir role yüzde yüz hazır, istekli ve rolü devralmaya muktedir olsa da bunun olacağına inanmadığını söyledi. Hunnam; “James Bond'u bir İngiliz olarak oynadığım için çok gurur ve onur duyarım ama sezgim bana o telefon görüşmesinin gelmesini beklememem gerektiğini söylüyor. Sanırım bu listede önümde birçok kişi var. İnsanlar benim James Bond oynamam hakkında konuşmak istiyorsa lütfen devam etsinler. Belki de bu kararların kaynağı budur. Belki hayran sohbetleri, sektördeki insanların bunun hakkında daha ciddi bir şekilde düşünmelerine yol açar." dedi.

    Listede kendisinin önünde “birçok kişi” olduğu yönündeki yorumunu göz önünde bulunduran oyuncu, rol için kimin ön sırada olduğunu düşündüğüne de açıklık getirdi. Bond dedikodularında gezinmeyi sevenler için Hunnam'ın favorisi pek şaşırtıcı olmayacak. Hunnam, "Bu sohbette duyduğum kişi Tom Hardy. Onun gerçekten önde gittiğini duydum. Bunun sansasyonel olacağını düşünüyorum. Ben büyük bir Tom Hardy hayranıyım, bu yüzden onu James Bond olarak görmek isterim." dedi.

    Bir sonraki Bond oyuncusuyla ilgili söylentiler, geçtiğimiz haftalarda Hardy'ye takılıp kalmış gibi görünüyor. Ondan önce Henry Cavill ve Idris Elba gibi isimler geçiyordu. Bununla birlikte, yapımcı ve franchise'ın arkasındaki itici güçle yakın zamanda yapılan bir röportaj, araştırmanın başlamadığını ve Daniel Craig'li yeni Bond filmine odaklandıklarını açıkladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top