Hesabım
    "Jurassic World: Dominion" Çekimleri Sona Erdi

    Colin Trevorrow ve ekibi, Jurassic World: Dominion'ın çekimlerini tamamladı.

    Pandemi süresince devam ettirilmeye çalışılan "Jurassic World: Dominion" çekimlerinin sonuna gelindi. Colin Trevorrow ve Sam Neill'in yaptığı resmi açıklamaya göre ekip setteki işlerini tamamlamış bulunuyor. Jurassic World: Dominion seti, coronavirüs salgını nedeniyle devam ettirilememiş ve ancak Temmuz ayında ekip geri dönmeyi başarmıştı.

    Jurassic World: Dominion'ın çekimlerinin tamamlandığı resmi olarak açıklandı. Colin Trevorrow "Jurassic World: Dominion'ı bitirdik. Harika oyuncularımız ve ekibimize çok minnettarım. Bir aile olduk."  sözleriyle açıklamada bulundu. Sam Neill ise yönetmeni alıntıladı ve "Filmi tamamlayamayacağımızı düşündüğümüz günlerimiz oldu. Ama başardık. Neredeyse imkansız görünen bir şeyi başardık. Harika ekip. Harika kadro. Üst düzey yönetmen."

    Jurassic World devam filminin yıldızları bir kez daha Chris Pratt ve Bryce Dallas Howard olacak. Ama Steven Spielberg'ün yönetmeni olduğu Jurassic Park filmlerinden üç sürpriz isim Dominion'a katılmıştı. Usta oyuncular Jeff GoldblumLaura Dern ve Sam Neill'ı Dominion filminde bir kez daha yıllar sonra bu evrende izleme şansı yakalayacağız.

    Jurassic World: Dominion'ın vizyon tarihi coronavirüs nedeniyle ertelenmişti. 2021'in yaz aylarında vizyona girmesi planlanan filmin tarihi 10 Haziran 2022'ye alındı. Filmin çekimleri öncelikle diğer prodüksiyonlar gibi Mart'ta ilk kez durdurulmuştu. Ekip sete yüksek bütçeli coronavirüs önlemleri alarak geri dönmüştü. Ancak yine de ekipten birkaç kişinin coronavirüse yakalandığı görülmüştü. Bu nedenle set bir kez daha durdurulmuş ve birkaç hafta süren karantinanın ardından tam gaz ekip çekimlere dönerek prodüksiyonu tamamlamayı başardı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top