Hesabım
    Oscar Ödüllü Olivia Colman'ın Yeni Projesi Belli Oldu

    Colman, bir drama filmiyle kariyerine devam edecek..

    2018 yapımı Lanthimos filmi “The Favourite” performansıyla en iyi kadın oyuncu dalında Oscar ödülü kazanan, “The Crown” ve "Broadchurch" gibi dizilerin yıldızlarından olan Olivia Colman, Emmy ödüllü belgesel film yapımcısı Emer Reynolds'un (The Farthest) ilk dramatik uzun metrajlı filmi “Joyride”da başrolü oynayacak.

    Colman, maceraya atılmak için yeni doğan bebeğini en iyi arkadaşına vermeye hazır olan ama bir tren kazası geçiren Joy karakterine hayat verecek. Tren seyahati sırasında tahmin edemediği şey ise, suça bulaşmış bir sokak çocuğunun da gezintiye çıkması. Kazadan sonra bir şekilde ikisi beraber kaçıyor ve yanlarında değeri yüksek olan iki elmas var.

    Filmin yapımcılığını, Aoife O’Sullivan, Tristan Orpen Lynch ve Dublin merkezli Subotica (Michael Inside) üstleniyor. Film, 2021'de Batı İrlanda'daki Wild Atlantic Way'de çekilecek. U.K.'s Embankment yönetici yapımcı olarak projede yer alıyor ve AFM filmin dünya çapında satışını yapacak. Senaryo Ailbhe Keoghan tarafından yazıldı ve Screen Ireland'la ortaklaşa geliştirildi.

    Yapımcı Aoife O’Sullivan; "Bu son derece orijinal, duygusal ve komik hikayeyi Emer Reynolds'la birlikte yapacağımız için çok heyecanlıyız. Yazar Ailbhe Keoghan gerçek bir yetenek ve Olivia Colman'ın baş karakterimiz Joy olması adeta bir hayalin gerçekleşmesi." dedi. Reynolds ise şunları söyledi: “Bu kadar inanılmaz yetenek, zeka ve derinliğe sahip bir sanatçı olan harika Olivia Colman'a sahip olduğumuz için çok heyecanlıyız. Onun saflığını, komedisini ve hayati önemde, tüm çalışmalarında görünen derin cesaretini kullanmak bir zevk olacak." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top