Hesabım
    Olivia Colman, Maggie Gyllenhaal’un Yöneteceği İlk Filmin Başrolünde Yer Alacak!

    Gyllenhaal, ilk filmi için yıldızları bir araya getiriyor.

    Başarılı oyuncu Maggie Gyllenhaal ilk yönetmenlik denemesi için kolları sıvadı. Oscar ödüllü Olivia Colman, Dakota JohnsonJessie Buckley ve Peter Sarsgaard'ı başlıca roller için kadroya ekleyen Gyllenhaal, “The Lost Daughter” uyarlaması için çalışmalara başladı.

    Gyllenhaal yönetmenliğin yanı sıra, Elena Ferrante'nin çok satanlar arasında yer alan romanına dayanan senaryoyu da yazdı. “The Lost Daughter”, yaz tatilinde bir kadınla (Johnson) ve genç kızıyla tanıştıktan sonra travmalarını atlatıp, yeniden kendini bulmaya başlayan bir üniversite profesörünün (Colman) hikayesini anlatıyor.

    Gyllenhaal, proje hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Elena Ferrante’nin romanını okumayı bitirdiğimde, gizli ve gerçek bir şeyin yüksek sesle söylendiğini hissettim ve bundan rahatsız oldum ama aynı zamanda da oldukça rahatladım. Hemen etraftaki diğer insanlarla birlikte bir sinema salonundaki deneyimin ne kadar daha yoğun olacağını konuştum. Bunun sonucunda da bu adaptasyon üzerinde çalışmaya başladım. Senaryonun, annelik, cinsellik, kadınlık, arzu hakkındaki bu gizli gerçekleri araştırmakla ilgilenen insanları yakaladığını görüyorum. Bu kadar cesur ve heyecan verici bir hikayede, yetenekli aktörler ve film yapımcılarıyla işbirliği yapacak olmaktan heyecan duyuyorum.”

    Gyllenhall, şirketi Pie Films aracılığıyla Talia KleinhendlerOsnat Handelsman-Keren ve Charlie Dorfman ile birlikte “The Last Daughter”ı üretecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top