Hesabım
    Emily Blunt ve Jamie Dornan Başrollü "Wild Mountain Thyme"dan Fragman!

    Wild Mountain Thyme'dan resmi fragman paylaşıldı.

    Emily Blunt ve Jamie Dornan'ın yıldızı olduğu İrlanda yapımı Wild Mountain Thyme'dan fragman paylaşıldı. Romantik dram filminin fragmanında İrlanda'nın yeşil vadilerine gidip masalsı bir giriş yapıyoruz. Ardından da çiftlik sahibi iki ayrı ailenin çocuklarının aşklarına tanıklık ediyoruz. Filmde Dornan ve Blunt'a birçok yıldız isim eşlik ediyor.

    Moonstruck, Doubt, Congo gibi yapımlarla tanıdığımız Oscarlı yönetmen John Patrick Shanley'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Wild Mountain Thyme'ın konusu ise şöyle: Wild Mountain Thyme, aileleri birbirlerine düşman olan bir çiftin hikayesini konu ediyor. Anthony, babası tarafından sürekli aşağılanan genç bir adamdır. Rosemary ise henüz küçük bir çocukken Anthony ile ettiği kavga sonucu ona kin güden genç bir kadındır. İrlanda’nın kırsalında yaşayan iki gencin aileleri toprak davası yüzünden birbirlerine düşmandır. Anthony ve Rosemary’nin yolları yıllar sonra yeniden yolları kesiştiğinde, birbirlerine geçmişte hissettikleri duygulardan farklı şeyler hissetmeye başlar.

    Wild Mountain Thyme'ın oyuncu kadrosunda Jamie Dornan ve Emily Blunt'ın yanı sıra Jon Hamm, Christopher Walken, Jon TenneyDearbhla Molloy gibi isimler yer alıyor. Film, 2014'te izleyici karşısına geçen tiyatro oyunu Outside Mullingar'dan uyarlandı. Orijinal oyunda Brian F. O’Byrne, Dearbhla Molloy, Peter Maloney ve Debra Messing yer aldı. Oyun, Broadway'de açılışını yapmıştı.

    Wild Mountain Thyme'ın müziklerine Jamie Dornan'ın eşi Amelia Warner imzasını attı. Warner, aynı zamanda Mary Shelley filmiyle tanınıyordu. Wild Mountain Thyme'ın yurt dışındaki izleyicileriyle 11 Aralık'ta buluşması beklenirken, film ülkemizde 8 Ocak 2021 tarihinde vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top