Hesabım
    "Inside Pixar" Animasyon Stüdyosunun Sırlarını Ortaya Çıkarıyor!

    Pixar'ın içinde neler oluyor?

    Kısa metraj belgesel film olarak yayınlanacak olan "Inside Pixar"dan fragman paylaşıldı. Disney+'ta izleyici karşısına çıkacak olan belgesel film, Pixar Animasyon Şirketi'nin çalışma sisteminden bahsediyor ve yarattıkları harika işleri içeriden görmemize imkan sağlayacak gibi görünüyor.

    Walt Disney Stüdyoları ile işbirliği yapan Pixar Animasyon şirketi, bugüne kadar Oyuncak Hikayesi serisinden Ters Yüz'e, Sevimli Canavarlar'dan Arabalar'a, Coco'dan Yukarı Bak'a onlarca harika filmi sinemaseverlerin karşısına çıkardı. Yediden yetmişe herkesin beğenisini toplayan Pixar bu kez karşımıza belgesel filmle çıkıyor. Fragmanı yayınlanan Inside Pixar belgeseli, George Lucas'ın Industrial Light & Magic şirketinin Pixar'ı deneysel çalışmalar için kullanmasıyla kurulduğundan itibaren olanları anlatıyor.

    Inside Pixar ile Pixar'da çalışanların karşımıza çıkarılan tüm animasyon filmleri için yaptıkları tasarımlardan itibaren gelişen sürece tanıklık edeceğiz. Belgesel film, 13 Kasım Cuma gününden itibaren Disney+taki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top