Hesabım
    Scott Eastwood ve Mel Gibson Aynı Filmde Buluşuyor

    Yıldız oyuncular aksiyon geriliminde başrolleri paylaşacak..

    LBI Entertainment/AP

    Scott Eastwood ve Mel Gibson, Tyrese GibsonFamke Janssen ve Kevin Durand'in de yer alacağı aksiyon-gerilim filmi “Dangerous”a katıldı. Eastwood, erkek kardeşinin ölümünden sonra, çok geçmeden ölümcül bir paralı asker çetesinin kuşatması altına giren ve uzak bir adaya giden, ıslah edilmiş bir sosyopatı canlandıracak. Kendi başının çaresine bakmak zorunda kalan karakter, kardeşinin ölümündeki rolünü keşfedecek ve amansız bir intikam arayışına çıkacak. Gibson'ın rolünün detayları henüz açıklanmadı.

    Filmin bu ay Kanada'da çekilmesi planlanıyor ve çevrimiçi Amerikan Film Pazarı'nda alıcılara tanıtılacak. International Film Trust (IFT), Invico Capital ve 3 Point Capital, Kanada hariç dünya çapında hakları satacak olan IFT ile filmi finanse edecek. Film, "Saw V"filminin yönetmeni David Hackl tarafından yönetilecek. Filmin yapımcılığını Minds Eye Entertainment için Kevin DeWalt ve Ben DeWalt, Falconer Pictures için Doug Falconer yapacak.

    Michael Benaroya, Benaroya Pictures adına yönetici yapımcılığı, Miscellaneous Entertainment'ın baş yapımcılığını üstlenen Todd Shepherd'la birlikte yapacak. Efsane sinemacı Clint Eastwood oğlu olan Scott Esatwod’un filmleri arasında “Suicide Squad", “The Fate of the Furious”, “Pacific Rim: Uprising”, “The Longest Ride” ve “The Outpost” yer alıyor. Hollywood'un en ünlü oyuncularından Mel Gibson, son zamanlar projelerini artırıyor. Usta oyuncu gerilim filmi “Panama” da Cole Hauser'in karşısında yardımcı bir rol oynayacak ve aksiyon filmi “Leo From Toledo”da görülecek.

    Tyrese Gibson, kısa süre önce yönetmen Justin Lin için “F9” filminin çekimlerini tamamladı ve “Hızlı ve Öfkeli” serisinde altıncı kez Roman olarak göründü. Janssen, kısa süre önce DJ Caruso için “Redeeming Love”ın yapımını tamamladı. Durand ise şu anda DC dizisi “Swamp Thing”de izlenebilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top