Hesabım
    "Black Panther 2"de Chadwick Boseman'ı Kullanmayacaklar

    Kaybettiğimiz oyuncu Chadwick Boseman'ın dijitalleştirilmiş versiyonunu Black Panther 2'de görmeyeceğiz.

    Vefatıyla tüm sevenlerini üzen Chadwick Boseman ile ilgili yeni bir açıklama paylaşıldı. Black Panther 2'nin çekimleri hakkında akıllarda beliren soru işaretlerine kısmen de olsa cevap verildi. Konudan bahseden isim, Black Panther'in yürütücü yapımcısı Victoria Alonso oldu. Alonso, blockbuster aksiyon filminin devamında Chadwick Boseman'ın dijital kopyasının kullanılmayacağını açıkladı.

    Victoria Alonso, Chadwick Boseman olmadan bir Black Panther filminin nasıl çekileceğini şu sözlerle anlattı: "Yalnızca bir Chadwick var ve o artık bizimle değil. Üzücü bir şekilde kralımız gerçek hayatta öldü, yalnızca kurgu olarak değil. Şimdilerde ise hikayeye devam edebilmek ve dürüst olmam gerekirse acı verici ve korkunç olarak başımıza beklenmedik bir şekilde gelenleri nasıl onurlandıracağımı belirlemek için ara verdik. Chadwick birlikte geçirdiğimiz 5 yılın her gününde yalnızca harika bir insan olmakla kalmadı; ayrıca inanıyorum ki karakteriyle ilgili yaptığı bazı şeyler bizi şirket olarak yüceltti ve tarihte iz bıraktı."

    "Biliyorum ki bazen prodüksiyonlarda yalnızca 2-3 ay geçer ve çok fazla zaman geçtiğini söyleriz. Ama aslında çok uzun bir süre değildir. Ne yapacağımızı ve nasıl yapacağımızı gerçekten düşünmeliyiz. Ve nasıl seriyi onurlandıracağımıza karar vermeliyiz."

    Chadwick Boseman geçtiğimiz aylarda kolon kanseri nedeniyle hayatını kaybetmişti. Katıldığı son etkinliklerde oyuncunun büyük oranda zayıflayıp güç kaybettiği fark edilmişti. Yıllardır kanser nedeniyle mücadele veren Boseman, hastalığı süresince Black Panther dahil olmak üzere birçok filmde rol almış, bu sırada da sayısız ameliyat geçirmişti. 43 yaşında aramızdan ayrılan Chadwick Boseman'ın Ma Rainey's Black Bottom filminde canlandırdığı karakterle Oscar kampanyası yapılması, böylece oyuncunun onurlandırılması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top