Hesabım
    Masi Oka, David Leitch'in "Bullet Train" Kadrosunda!

    Brad Pitt başrollü Bullet Train oyuncu kadrosu genişliyor.

    Yönettiği aksiyon filmleriyle başarı yakalayan David Leitch'in yönetmen koltuğuna oturacağı "Bullet Train"in oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha eklendi. Zazie Beetz'in ardından Emmy adayı Heroes dizisinin yıldızı Masi Oka filmin kadrosuna katıldı.

    Bullet Train yıldız bir kadro oluşturmaya devam ediyor. Öncelikle filmin oyuncu kadrosunda Brad Pitt eklenmişti. Böylece David Leitch ve Brad Pitt, Fight Club ile başlayan çalışmalarına 6. işbirlikleri Bullet Train sayesinde devam etmiş olacak. Bunun ardından genç oyuncu Joey King'in ve son olarak Tenet'te izlediğimiz Aaron Taylor Johnson'ın Pitt'e eşlik edeceği açıklandı. Şimdi ise Masi Oka kadroya katıldı. Oyuncuyu Heroes, Heroes Reborn, Mozart In The Jungle gibi yapımlardan tanıyoruz.

    Maria Beetle kitabı, Tokyo'dan Morioka'ya giden bir trende yaşananları konu ediniyordu. Trende Japon yeraltı dünyasının mafyaları tek bir trende buluşuyor. Yaklaşık olarak 3 saat süren yolculukta tehlikeli suçlular birbirleriyle sürekli olarak çatışmaya girerler. Aaron Taylor Johnson, Bullet Train'de Brad Pitt ve Joey King'in yanında çalışan dört suikastçiden biri olacak. Ancak Brian Tyree Henry, Zazie Beetz ve Masi Oka'nın karakterleri tam olarak açıklanmadı.

    David Leitch'in Bullet Train'i ne zaman hayata geçireceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top