Hesabım
    Dwayne Johnson, "Red Notice" Çekimlerinin Bittiğini Bir Görselle Müjdeledi!

    Ryan Reynolds, Gal Gadot ve Dwayne Johnson birarada!

    Rawson Marshall Thurber'in yönetmen koltuğuna oturduğu "Red Notice"in çekimleri tamamlandı. Haberi veren isim ise yıldız oyuncu Dwayne Johnson oldu. Oyuncu, Black Adam, Wonder Woman ve Deadpool'un birarada olduğunu belirten bi görsel paylaştı. Filmin çekimleri coronavirüs döneminde uzun süre aksamıştı.

    Ocak ayında Atlanta'da başlayan Red Notice'in çekimlerinin coronavirüs salgınının patlak verdiği dönem olan geçtiğimiz Mart ayında İtalya'da devam ettirilmesi planlanıyordu. Ancak İtalyan yerel yönetimi durumun vahametini belirterek ekibin Amerika'dan ayrılmaması istenmişti. Bir süre sonra Red Notice'in çekimlerine Eylül ayında devam edileceği söylendi. Şimdi ise Dwayne Johnson, Red Notice çekimlerini bitirdiklerini açıkladı. Yıldız oyuncu, Ryan Reynolds ve Gal Gadot ile birlikte bir kamera arkası fotoğrafını hayranlarıyla paylaştı.

    Dodgeball: A True Underdog Story, We're The Millers, Skyscraper filmleriyle tanınan Rawson Marshall Thurber'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Red Notice, uluslararası suç dünyasında, en çok aranan sanat eseri hırsızının peşine düşen bir Interpol ajanının hikayesini konu ediniyor. Wonder Woman'ın yıldızı Gal Gadot, Jumanji, Fast & Furious serisi gibi aksiyon filmlerinin başarılı oyuncusu Dwayne Johnson, Deadpool'un sevilen ismi Ryan Reynolds gibi isimlerin başrolünü paylaşacağı Red Notice, Ritu Arya, Chris Diamantopoulos, Ivan Mbakop gibi isimler de kadrosunda bulunduruyor.

    Açıklamalara göre Red Notice çekimleri tüm ekibin karantinaya alındığı bir ortamda, sık sık COVID-19 testi yapılarak gerçekleştirildi. Ekip aylardır ailelerinden uzak olarak yaşıyor. Red Notice'in 2021 yılı içerisinde Netflix'teki izleyicilerinin karşısına geçmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top