Hesabım
    Lady Gaga, David Leitch Yönetmenliğindeki "Bullet Train"e Katıldı!

    Bullet Train'e bir yıldız isim daha eklendi.

    Aksiyon ve gerilim türündeki "Bullet Train"in oyuncu kadrosuna her geçen gün yeni bir isim ekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Michael Shannon'ın kadroya katıldığı haberlerinin ardından bu kez yıldız müzisyen ve oyuncu Lady Gaga'yı Bullet Train'de izleyeceğimiz resmi olarak açıklandı.

    A Star Is Born ile büyük bir başarı elde edip Oscar ödülü sahibi olan Lady Gaga, Bullet Train'in kadrosuna katıldı. David Leitch'in yönetmen koltuğuna oturacağı Bullet Train'de Lady Gaga'nın rolü henüz bilinmiyor. Bullet Train, Maria Beetle'ın kitabından uyarlanarak beyaz perdeye aktarılıyor. Kitap, Tokyo'dan Morioka'ya giden bir trende yaşananları konu ediniyordu. Trende Japon yeraltı dünyasının mafyaları tek bir trende buluşuyor. Yaklaşık olarak 3 saat süren yolculukta tehlikeli suçlular birbirleriyle sürekli olarak çatışmaya girerler. Tren varması gereken istasyona ulaştığında kimin sağ çıkacağı ise büyük bir merak konusu olacaktır.

    Bullet Train'in yıldızı Brad Pitt olacak. Böylelikle Brad Pitt ve David Leitch 6. kez birlikte çalışmış olacak. İkili ilk kez David Fincher imzalı Fight Club'da birlikte çalışmıştı. Bullet Train'in oyuncu kadrosunda ayrıca Joey King, Aaron Taylor Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie BeetzMasi Oka ve Andrew Koji yer alacak.  Aaron Taylor Johnson, Bullet Train'de Brad Pitt ve Joey King'in yanında çalışan dört suikastçiden biri olacak. Aynı zamanda Michael Shannon için de katillerden biri olacağı söyleniyor. Ancak diğer oyuncuların hangi karakterlerle karşımıza çıkacağı henüz bilinmiyor.

    Filmin senaryosunu kitaptan uyarlayan isim Zak Olkewicz oldu. Olkewicz, Işıklar Sönünce filminin yapımcılığını üstlenmesiyle tanınıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top