Hesabım
    Yıldız Kadrolu "The Prom"dan Yeni Fragman!

    Meryl Streep ve Nicole Kidman'lı "The Prom"dan yeni bir fragman geldi.

    Merakla beklenen LGBTQ+ romantizmi içeren "The Prom"dan yeni bir fragman paylaşıldı. The Prom fragmanında 17 yaşındaki başkaraktere hayat veren Jo Ellen Pellman'ın herkes gibi okul malosuna katılmak için verdiği ekstrem mücadeleyi izliyoruz. Emma'nın lise balosuna kız arkadaşını götürmek istemesi, ortalığı fazlasıyla karıştırıyor. Ancak film için tüm zorluklara rağmen dram yönünden çok Hollywood'un kendini iyi hisset atmosferinin kullanıldığı görülüyor.

    Ryan Murphy'nin Broadway müzikalinden uyarladığı The Prom aynı cinsiyetten oldukları için okul balosuna katılmalarına izin verilmeyen eşcinsel bir çiftin hikayesini anlatıyor. Broadway divası Dee Dee Allen, Eleanor Roosevelt müzikal biyografisi projesi başarısızlıkla sonuçlandığında gözden düşmeye başlar. Kamusal imajını iyileştirmek için Dee Dee, rol arkadaşı Barry Glickman ve diğer oyuncular Angie Dickinson ve Trent Oliver ile el ele verirler. Emma adlı bir lise öğrencisine yardım edeceklerdir. Indiana Lisesi'nde bir öğrenci olan Emma, mezuniyet balosuna kız arkadaşı Alyssa ile gitmek istiyordur ancak okulun dar görüşlü okul aile birliği buna izin vermemiştir. El ele veren iki ayrı grup Emma ve Alyssa'nın baloya birlikte katılabilmesi için bir mücadeleye girişirler.

    The Prom'un senaryosunu Broadway müzikalinden Bob Martin ve Chad Beguelin uyarladı. Film, Ryan Murphy'nin Netflix için yaptığı RatchedHollywoodThe Politician ve The Boys In The Band'in arasına eklenecek. The Prom'un yıldızı Andrew Rannells aynı zamanda The Boys In The Band'in de başrol oyuncularından biriydi. Filmin oyuncu kadrosunda Meryl StreepNicole KidmanKerry WashingtonJames CordenKeegan Michael-KeyAriana DeBose, Jo Ellen Pellman gibi önemli isimler yer alıyor.

    The Prom'un 11 Aralık 2020 tarihinde Netflix'teki izleyicilerinin karşısına geçmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top