Hesabım
    Alex Garland, Düşük Bütçeli Bir Korku Filmi Üzerinde Çalışıyor

    Alex Garland, karşımıza bir korku filmiyle çıkacak.

    Son olarak Devs dizisini hayata geçiren başarılı yönetmen ve senarist Alex Garland, yeni bir proje için harekete geçti. Bu kez Garland indie bir korku yapımını izleyici karşısına geçirecek. Yazdığı romanlarla da adından söz ettiren Garland, İngiltere'de geçecek olan düşük bütçeli korku filminin senaryosunu çoktan kaleme aldı.

    Ex Machina, Annihilation, 28 Days LaterNever Let Me Go gibi bilim kurgu türünde önplana çıkan yapımlarda imzası bulunan Alex Garland, yeni bir korku filmini yakın zamanda hayata geçireceğini açıkladı. Empire Magazine'in yeni sayısına konuşan Garland şu sözleri sarf etti: "İngiltere'de geçen düşük bütçeli bir korku filmi yazdım. Gerçek dışı mı, değil mi bilmiyorum. Hep böyle zamanlarda filmler gerçek dışı gelmiştir. Ama bir şekilde iş yürür."

    Alex Garland'ın söylediklerine göre yeni korku filmi bugüne kadar yaptığı işlerden tamamen farklı olacak. Filmin çekimlerine 2021'in bahar ya da yaz aylarında başlanması planlanıyor. Yönetmen ayrıca Halo isimli bir aile filminin senaryosunu kaleme alıyor. Ancak filmi Garland'ın yönetip yönetmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top