Hesabım
    Ron Howard, Yeni Filmini Avustralya'da Çekecek

    Howard, gerçek bir kurtarma operasyonunu anlatacak..

    Variety

    Oscar ödüllü film yönetmeni Ron Howard’ın, 2018 Tayland mağaralarındaki gerçek kurtarma operasyonuna dayanan “Thirteen Lives” filminin çekimlerine mart ayında Queensland, Avustralya'da başlayacak. Avustralya, MGM ve Imagine Entertainment'a prodüksiyon için 13 milyon Avustralya Doları (9,6 milyon $) sağlayacak.

    Oscar ödüllü Brian Grazer, P.J. van Sandwijk, Gabrielle Tana ve Karen Lunder tarafından hazırlanan "Thirteen Lives", şiddetli yağmur ve sel nedeniyle bir mağarada mahsur kalan erkek futbol takımının 2018 Tham Laung mağarasındaki kurtarışının gerçek hikayesini anlatıyor. Ekip günlerce erzaksız kaldıktan ve oksijen seviyeleri düştükten sonra, dünyanın her yerinden gelen insanlar Tayland halkıyla çocukları kurtarmak için bir araya geldi. Bu uzmanlar arasında İngiltere ve Avustralya'dan bir grup dalgıç da vardı.

    Howard yaptığı açıklamada; “Yıllar boyunca, Cate Blanchett, Nicole Kidman, Russell Crowe ve Chris Hemsworth'ten, John Seale, Donald McAlpine ve Andrew Rowlands'a kadar, kamera önünde ve arkasında Avustralyalı sanatçılar ve teknisyenlerle işbirliğinden hem keyif aldım, hem de yaratıcı bir şekilde faydalandım. Avustralya'da Animal Logic'le yönettiğim 'Thirteen Lives' projesinde, Avustralya'da çekim yapma ve çalışma fırsatı için heyecan duyuyorum ve duyarlılıkları olan, iş ahlakı yüksek işbirlikçilerin listesini çarpıcı bir şekilde genişletiyorum." dedi.

    “Thirteen Lives”, önümüzdeki yedi yıl içinde ekran endüstrisinde binlerce Avustralya yapımı proje yaratacak bir atılım için Avustralya hükümetinin teşviki amacıyla ayırdığı 400 milyon Avustralya doları bütçe kapsamında destekleniyor. "Thirteen Lives", Avustralya'da Universal Pictures International tarafından dağıtılacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top