Hesabım
    Michelle Pfeiffer, Ant-Man 3'ün Kendisiyle Birlikte 2021'de Döneceğini Söylüyor!

    Michelle Pfeiffer, Ant-Man açıklaması yaptı.

    Paul Rudd'un bir kez daha yıldızı olacağı Ant-Man devam filmi Ant-Man 3 hakkında yeni bir bilgi paylaşıldı. Filmde orijinal Wasp, Janet van Dyne'a hayat veren Michelle Pfeiffer bir açıklamada bulundu. Söylediklerine göre gelecek filmde Pfeiffer'i de göreceğiz ve film 2021'in bahar aylarında çekimlerine başlanacak.

    Ladies First With Laura Brown isimli podcast programına katılan Michelle Pfeiffer, Ant-Man hakkında konuştu. Oyuncunun müjdelediğine göre gelecek filmde Janet van Dyne karakterini de bir kez daha izleyeceğiz. Paul Rudd ve Evangeline Lilly, Ant-Man'in yıldızı olarak kaldıkları yerden devam edecekler. Michael Douglas'ın da geri döneceği düşünülüyor, ama henüz resmi bir bilgi bulunmuyor. Michael Peña ve David Dastmalchian'ın kadrodaki yerlerini alacağı bilinenler arasında yer alıyor. Michelle Pfeiffer'in söylediklerine göre Ant-Man 3, 2021'in bahar önümüzdeki bahar aylarında çekimleri yapılacak.

    Ant-Man 3'ün kötüsü Kang The Conquerer rolüyle Jonathan Majors olacak. Kang The Conquerer'ın kökeni, çizgi romanlarda Victor Van Doom zamanlarına dayanıyor. O dönemde Doom'un yaptığı bir zaman makinesini bularak Antik Mısır'da yaşar. Dünyanın gelecekteki kaotik halini, daha büyük bir felakete yol açarak önlemeye çalışır. Yani bu durumda tıpkı Avengers: Endgame'de olduğu gibi Ant-Man'in geçmişe gidip Kang ile mücadele edebileceği tahmin ediliyor.

    Son Ant-Man filmi Ant-Man and The Wasp'ın konusu ise şöyleydi: Ant-Man ve Wasp, hem iyi bir baba hem de süper kahraman olan Scott Lang’ın geçmişindeki sırları çözmek için Wasp ile işbirliği yaparak verdiği mücadeleyi konu ediyor. Scott Lang, Yenilmezler'in savaşında yer almanın sonuçları ile hem bir süper kahraman, hem de bir baba olarak boğuşmaktadır. Hayatının iki yanını da dengede tutmaya çalışan Scott hem iyi bir baba, hem de sorumluluk sahibi kahraman Ant-Man olmak için çabalarken, Hope van Dyne ve Dr. Hank Pym acil bir görevle kapısını çalarlar. Scott bir kez daha kostümünü giymeli ve Wasp ile işbirliği yaparak geçmişindeki sırları çözmek için işe koyulmalıdır.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top