Hesabım
    Christian Bale, Thor: Love and Thunder'da "Gorr The God Butcher" Olacak!

    Christian Bale'in Marvel'daki rolü belli oldu.

    Geçtiğimiz akşam Marvel ve Disney'den gelen büyük duyurularla birlikte, Sinematik Evren'in geleceği açıklandı. Yapılan duyurulardan biri de Thor: Love and Thunder ile ilgili oldu. Christian Bale'in filmdeki rolü uzun zamandır tartışma konusuydu. Şimdi ise oyuncunun rolününü Gorr The God Butcher olduğu öğrenildi.

    Taika Waititi'nin Thor: Ragnarok'un ardından yönetmen koltuğuna geçeceği Thor: Love and Thunder'dan yeni bir detay paylaşıldı. Yıldız oyuncu Christian Bale'in filmde Gorr The God Butcher olacağı resmi olarak açıklandı. Oscar ödüllü yıldız oyuncunun karakteri Gorr The God Butcher, Marvel'ın en karmaşık kötülerinden biri olan olarak biliniyor. Thor ile düşman olan ve bilinmeyen bir gezegenden gelen Gorr, eski yaşamında büyük bir trajedi yaşamış, annesi, karısı ve çocukları ölmüştür. Sonunda da bir tanrı katiline dönüşür. Tabii Thor: Love and Thunder'da da Gorr'un Thor'un peşine düşmesi kaçınılmaz olacaktır.

    Christian Bale'in adı Dario Agger ile geçse de, Marvel'ın kararı o yönde olmadı. Thor: Love and Thunder'da Chris Hemsworth ve Natalie Portman yeniden bir araya gelecek. Portman'ın karakteri olan Jane, bir kanser hastası olacak ve bir şekilde Thor'a dönüşmüş olarak izleyeceğiz. Ayrıca Tessa Thompson, dünyaya taşınan Asgard halkının kraliçesi olarak görev almaya devam edecek. Guardians of The Galaxy'nin yıldızı Chris Pratt ise Star Lord karakteriyle birlikte filmde yer alacak.

    Birçok kez vizyon tarihi değiştirilen Thor: Love and Thunder, tüm dünyadaki izleyicileriyle 6 Mayıs 2022 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top