Hesabım
    Ant-Man 3'ün Resmi Adı "Ant-Man and The Wasp: Quantumania" Oldu

    Ant-Man 3'ün yeni detayları belli oldu.

    Geçtiğimiz akşam Marvel'dan gelen önemli açıklamalardan biri Ant-Man 3 hakkında oldu. Yeni gelen duyuruya göre, devam filminin adı "Ant-Man and The Wasp: Quantumania" olacak. Ayrıca filmin oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Kathryn Newton, Paul Rudd'un canlandırdığı Scott Lang'in kızı Cassie'ye hayat verecek.

    Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde kaldığı yerden devam edecek olan Ant-Man serisinin yeni filminin adı, yönetmeni ve oyuncu kadrosu resmi olarak açıklandı. Ant-Man and The Wasp: Quantumania adını alan filme eklenen yeni isim Kathryn Newton oldu. Newton, Avengers: Endgame'de Emma Fuhrmann'ın canlandırdığı Cassie Lang'i canlandırarak Fuhrmann'ın yerine geçecek. Kathryn Newton'ı son olarak herkesin beğeniyle izlediği eğlenceli korku filmi Freaky'de izlemiştik. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael DouglasMichelle Pfeiffer ve Jonathan Majors yer alacak.

    Ant-Man 3'ün kötüsü Jonathan Mayors olacak. Oyuncu Kang The Conquerer'a hayat verecek. Kang The Conquerer'ın kökeni, çizgi romanlarda Victor Van Doom zamanlarına dayanıyor. O dönemde Doom'un yaptığı bir zaman makinesini bularak Antik Mısır'da yaşar. Dünyanın gelecekteki kaotik halini, daha büyük bir felakete yol açarak önlemeye çalışır. Yani bu durumda tıpkı Avengers: Endgame'de olduğu gibi Ant-Man'in geçmişe gidip Kang ile mücadele edebileceği tahmin ediliyor.

    Ant-Man and The Wasp: Quantumania'nın yönetmeni diğer iki filmi de yöneten Peyton Reed olacak. Rick & Morty'nin senaristi  Jeff Loveness'ın senaryosunu kaleme alacağı filmin vizyon tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak 2022 yılı içerisinde bir tarih belirleneceği biliniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top