Hesabım
    Robin Wright’ın Yönettiği ‘Land"in Vizyon Tarihi Belli Oldu

    Robin Wright, ilk yönetmenlik denemesiyle geliyor..

    Robin Wright’ın ilk yönetmenlik denemesi “Land” önümüzdeki yıl sinemalarda gösterime girecek. Wright ve Demian Bichir'in rol aldığı film, 12 Şubat 2021'de ABD'de gösterime girecek. "Land", akıl almaz bir kayıp yaşadıktan sonra ayakta kalmaya çalışan ve kendini vahşi doğaya bırakan Wright'ın karakterine odaklanıyor. Yerel bir avcı (Bichir) ile yolları kesiştiğinde, kötü tarafıyla da yüzleşmeye başlıyor.

    Wright, birkaç “House of Cards” bölümü yönetti ama “Land”le ilk kez bir sinema filminde kamera arkasına geçti. Steven Spielberg’in “The Post”u ve Seth Rogen'la Charlize Theron komedisi “Long Shot”ın senaryo çalışmasıyla tanınan Liz Hannah, senaryoyu Jesse Chatham ve Erin Dignam'la birlikte yazdı. “Land”in yapımcıları Allyn Stewart, Lora Kennedy, Leah Holzer ve Peter Saraf gibi isimlerden oluşuyor.

    Wright ayrıca filmin yönetici yapımcılığını Big Beach’ten Marc Turletaub, Cinetic Media'dan John Sloss ve Steve Farneth ve Nomadic Pictures’tan Chad Oakes, Mike Frislev ve Eddie Rubin'le birlikte yaptı. Universal Pictures'ın sahibi olduğu özel stüdyo Focus Features, pandemi sırasında sürekli olarak filmleri büyük ekrana koyuyor. Bunun nedeni, Universal'ın ve dolayısıyla Focus Features'ın kısa süre önce sinema zincirleri AMC ve Cinemark'la sinemaya çıkışlarından sonraki üç hafta içinde video kiralamaya izin vermek için bir anlaşma imzalaması.

    Son haftalarda Focus, gerilim filmi “Come Play”i, Diane Lane ve Kevin Costner draması “Let Him Go” ve komedi “Half Brothers”ı açıkladı. Noel Günü'nde, Carey Mulligan’ın Emerald Fennell tarafından yönetilen intikam gerilimi “Promising Young Woman” ilk kez gösterime girecek. Stüdyo ayrıca, kısa süre önce “Fresh Off the Boat: A Memoir” yazarı Eddie Huang'ın ilk yönetmenlik denemesi olan “Boogie” nin 5 Mart 2021'de sinemalarda açılacağını duyurdu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top