Hesabım
    Robin Wright’tan Şaşırtan Kevin Spacey Açıklaması!

    Robin Wright, eski rol arkadaşı Kevin Spacey ile ilgili ilk kez yorum yaptı

    House of Cards’ın başrolü Robin Wright, taciz davalarının ardından diziden kovulan rol arkadaşı Kevin Spacey ile ilgili konuştu. Konuyla ilgili ilk kez yorum yapan Wright, Spacey’e bir şans daha verilmesi gerektiğini söyledi.

    Net-a-Porter’a konuşan Wright’ın dikkat çekici röportajında şu ifadeler yer alıyor: “Bu konu​​yu nasıl yorumlayacağımı gerçekten bilmiyorum. Bence kendini yeniden şekillendirme yeteneği her insanda var. Bu yüzden ben ikinci şanslara, ya da adına her ne derseniz, inanıyorum. Buna büyümek denir.”

    Spacey ile iletişim halinde olmadığını da belirten Wright ünlü olmanın dezavantajlarını da şu sözlerle ifade etti: “Hayatını halkın önünde yaşayan herkese üzülüyorum. Bu bir kabus, düşünebiliyor musunuz? İşimizi yapıyoruz, seyirciyle paylaşıyoruz. Neden özel hayatlarımız da halka açık olmak zorunda? Sektörün bu yanından nefret ediyorum. Çok istilacı. Bence herkesin kişisel hayatı ona özel olmalı. Olumlu, olumsuz, nötr... Bu kimseyi ilgilendirmemeli. Burada #MeToo hareketini kastetmiyorum, medyadan bahsediyorum. Teşhir korkunç bir duygu.”

    Robin Wright’lı House of Cards'ın final sezonu 2 Kasım’da Netflix’te başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top