Hesabım
    Chris Pine, ‘Dungeons and Dragons’ Uyarlamasında Rol Alacak

    Pine, filmin başrolünde yer alacak..

    Chris Pine, Paramount ve eOne’ın popüler fantastik rol yapma oyununun yakında çıkacak film uyarlaması “Dungeons and Dragons”ta başrol oynamak için görüşmelerde bulunuyor. Başrollerini Rachel McAdams ve Jason Bateman'ın paylaştığı “Game Night”la tanınan Jonathan Goldstein ve John Francis Daley, filmin yönetmenliğini yapıyor ve Michael Gilion'un taslağına dayanan senaryoyu yazıyor.

    Paramount, Hasbro ve eOne'la "Dungeons and Dragons" filminin ortak yapımcılığını ve ortak finansmanını sağlıyor. eOne, filmi İngiltere ve Kanada'da dağıtırken, Paramount dünyanın geri kalanında kullanıma sunacak. Vizyon tarihi yakın zamanda 2021 Kasım'dan 27 Mayıs 2022'ye ertelendi. Jeremy Latcham, Hasbro'nun geçen yıl satın aldığı eOne için filmin yapımcılığını üstleniyor.

    Pine, Gal Gadot'la birlikte, Wonder Woman’ın ilgi duyduğu Steve Trevor rolünü yeniden canlandıracağı süper kahraman macerası “Wonder Woman 1984”te karşımıza çıkacak. 2017’nin başarılı hit filmi “Wonder Woman”ın devamı, 25 Aralık'ta HBO Max ve ABD sinemalarında aynı anda gösterime girecek. Film, bir ay boyunca HBO Max'te yayınlanacak ve daha sonra ev sinemasına çıkacak. 

    Başarılı oyuncu, şu anda Olivia Wilde’ın yaklaşmakta olan filmi "Don't Worry Darling" üzerinde de çalışıyor. Psikolojik gerilim filminde ayrıca Florence Pugh ve Harry Styles başrolde yer alacak. Pine'ın en çok tanındığı filmler arasında yeni Star Trek servisi, This Means War, Unstoppable ve People Like Us yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top