Hesabım
    Tom Cruise'un Mission Impossible Ekibine Karşı Sinirli Tavrı Ses Kaydına Alındı

    Tom Cruise'un hakaret ve küfür içerikli ses kaydı internete düştü.

    Yıldız oyuncu Tom Cruise'un tüm hayranlarını şaşırtan ses kaydı ortaya çıktı. Son olarak Mission Impossible 7 filminin çekimlerinde bulunan Cruise'a ait kayıtta, film ekibine inanılmaz bir şekilde sinirlendiği ve beklenmedik sözler sarf ettiği görülüyor. Bu kayıt nedeniyle Tom Cruise hayranları onu savunanlar ve karşısında bulunanlar olarak ikiye bölündü.

    Tom Cruise'un Mission Impossible 7 film ekibini coronavirüs kurallarına uymuyorken yakalayıp azarladığı bir ses kaydı ortaya çıktı. Söylenenlere göre set ekibi sosyal mesafeye uygun olmayan bir şekilde birbirlerine çok yakın olarak bilgisayarla uğraşıyorlardı. Cruise, sinirini şu sözlerle sarf etti: "Eğer bir daha bunu yaptığınızı görürsem kovulursunuz. En yüksek standartlardayız. Bizim sayemizde Hollywood'da filmler çekilebiliyor. Her s... stüdyosuyla, sigorta şirketiyle, yapımcılarla her gece konuşuyorum. Bizi gözlemliyorlar ve kendi filmlerini yapıyorlar. Binlerce iş alanı yaratıyoruz sizi pislikler. Bunu bir daha asla yaptığınızı görmek istemiyorum!"

    Cruise sözlerine şöyle devam etti: "Özür diliyorum, üzgün olmanın ötesindeyim. Bunu istediğimi size söyledim, eğer yapmazsanız bu işte yoksunuz demektir. Bu filmin setini kapatmayacağız! Anlaşıldı mı? Eğer bir daha görürsem bitersiniz."  Söylenenlere göre ses kaydının ortalarında Tom Cruise çalışanları birbirinden ayırıyor. Hayranlardan bazıları oyuncunun bu hareketini zorunluluk olarak görürken, bazıları bu tavırları zorbalık olarak yorumluyor.

    Christopher McQuarrie'nin yönetmen koltuğuna oturduğu Mission Impossible 7, Simon Pegg, Angela Bassett, Vanessa Kirby, Rebecca FergusonHayley Atwell ve Pom Klementieff gibi yıldız isimleri kadrosunda bulunduruyor. Filmin 20 Kasım 2021'de izleyici karşısına geçmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top